Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τα 7 καλύτερα βιβλία υδροπονίας το 2021 2022

0
Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τα 7 καλύτερα βιβλία υδροπονίας το 2021 2022

Το βιβλίο Aquaponic ή aquaponics έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει μεγάλη προσοχή από τους χομπίστες χάρη στα διπλά οφέλη τόσο της υδατοκαλλιέργειας όσο και της υδροπονίας.

Αν και μπορεί να συναντήσετε πολλά βιβλία aquaponic σε βιβλιοπωλεία ή διαδικτυακές πλατφόρμες, ο νικητής θα ήταν Aquaponic Gardening: Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την εκτροφή λαχανικών και ψαριών μαζί.

Είναι περιεκτικό, κατατοπιστικό με λεπτομερείς οδηγίες και οδηγίες. Για το λόγο αυτό, πολλοί καλλιεργητές θερμοκηπίου το θεωρούν ως τη «Βίβλο» της ακουαπονικής.

Έχει σχεδιαστεί για αρχάριους. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για προχωρημένους και έμπειρους επαγγελματίες, καθώς θα βρείτε κάτι πολύτιμο σε αυτό το βιβλίο, καθιστώντας το ανώτερο από άλλα καλύτερα βιβλία ενυδρειοπονικής στη λίστα.

Οι πιο φανταστικές κριτικές βιβλίων Aquaponic για το 2021

Aquaponic Gardening – Καλύτερο συνολικά

Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο DIY για το σπίτι που σας παρέχει βασικές πληροφορίες για εργαλεία και τεχνικές για να κάνετε το σύστημα aquaponic σας στο σπίτι και να απολαύσετε φρέσκο, υγιεινό και νόστιμο φαγητό κάθε εποχή.

Ξεκινά με γενικές ιδέες για τη θεωρία, το δυναμικό και τα πλεονεκτήματα της ενυδρειοπονικής, στη συνέχεια εξηγεί τις θέσεις και τα συστατικά των ζωντανών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των φυτών, των ψαριών, των σκουληκιών και των βακτηρίων.

Αυτό που μας αρέσει

 • Παρέχει περιεκτικό οδηγό για τον τρόπο καλλιέργειας τροφίμων
 • Η «Βίβλος» της ακουαπονικής
 • Προσφέρει εξαιρετικά εργαλεία και μεθόδους aquaponic για να ξεκινήσετε τη γεωργία σε οικιακή κλίμακα
 • Καμία αποτυχία δεν είναι εγγυημένη

Τι μπορεί να βελτιωθεί;

 • Έχει μικρή προκατάληψη προς τα διαθέσιμα προϊόντα στον ιστότοπο χωρίς να συζητά τις εναλλακτικές λύσεις

Aquaponics – Καλύτερο για λεπτομερή περιγραφή

Μαθαίνοντας για την επισκόπηση των λειτουργιών και των χαρακτηριστικών κάθε συστήματος aquaponic στο Aquaponics, οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν να παράγουν το σύστημά τους, από ένα εύκολο έως προηγμένο.

Μπορούν επίσης να κατανοήσουν τους τρόπους για να διατηρήσουν το σύστημά τους και να φροντίσουν τα φυτά και τα ψάρια τους.

Εκτός από το σχεδιασμό και το σύστημα, το βιβλίο βοηθά στην ανίχνευση οποιασδήποτε ασθένειας και παρασίτου στον κήπο της aquaponics και υποδεικνύει τρόπους καταπολέμησής τους. Άλλες προκλήσεις όπως τα ανθυγιεινά ψάρια, η υποβάθμιση του εδάφους ή η έλλειψη θρεπτικών συστατικών καλύπτονται επίσης στο βιβλίο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Παρέχει τέσσερα διαφορετικά και εύκολα σχέδια για να ξεκινήσετε την aquaponics
 • Ενημερώνει τα καταλληλότερα βιολογικά προϊόντα για κάθε ολοκληρωμένο σύστημα
 • Περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για την καλλιέργεια φρέσκων ψαριών, την επιλογή και την ποδηλασία
 • Δίνει τη βάση της ανοργανοποίησης, της νιτροποίησης και της οξυγόνωσης για απόλυτα θρεπτικά συστατικά

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Δεν προσφέρει ευρύτερη επιλογή ψαριών και φυτών όπως όχι όλων των ειδών
 • Θα πρέπει να συγκρίνουν δημοφιλείς επιλογές μέσων και πραγματικές αποτελεσματικές επιλογές

Aquaponics για αρχάριους – Καλύτερο για Μέσο και Προχωρημένο Επίπεδο

Σε αντίθεση με άλλα βιβλία που δείχνουν στους αναγνώστες πώς να ξεκινήσουν ένα σύστημα aquaponics, αυτό το βιβλίο εστιάζει στη διατήρηση και τη συντήρηση του συστήματος.

Απαιτεί από εσάς να βάλετε το aquaponic αγρόκτημά σας στον κύκλο, που σημαίνει ότι τα απόβλητα ψαριών θα μετατραπούν σε κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για τα φυτά.

Αυτό που μας αρέσει

 • Παρουσιάζει τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας και των διαφόρων συστημάτων ακουαπονικής παραγωγής
 • Προσδιορίζει τα κοινά λάθη στους aquaponic κήπους και τρόπους αποφυγής
 • Παρέχει προηγμένες τεχνικές για να ανεβάσετε το επίπεδο του συστήματος
 • Δείχνει πώς να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα του συστήματος

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Πολύ ενημερωτικό για αρχάριους
 • Οι αρχάριοι ασκούμενοι στην ακουαπονική θα προτιμούσαν περιεχόμενα και βήματα επεξηγημένα με λεπτομέρεια, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν εύκολα.

Κηπουρική για αρχάριους – Best Book For Crash Course

Τα βιβλία σάς δίνουν εξαιρετικές συμβουλές για το πώς λειτουργεί το σύστημα, ποια πράγματα πρέπει να αποφύγετε, ποια φυτά να καλλιεργήσετε με νερό, τι είδη ψαριών να εκτρέφετε και κοινά λάθη των αρχαρίων.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μάθετε τόσο τα οφέλη όσο και τα μειονεκτήματα κάθε μεθόδου κηπουρικής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Βιβλίο κοινές ορολογίες στην υδροπονική κηπουρική
 • Διάφορα συστήματα καλλιέργειας και μέσο για χρήση
 • Τρόποι παρασκευής του θρεπτικού διαλύματος
 • Όχι μια μακρά ανάγνωση, αλλά μια χρονικά αποδοτική πορεία σύγκρουσης

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Δεν μπαίνει πολύ σε λεπτομέρειες
 • Η πλειοψηφία των πληροφοριών σε αυτά τα τρία βιβλία είναι σχετικά παρόμοια.

Hydroponics DIY, Aquaponics DIY, Greenhouse Gardeninζ – Καλύτερο σετ βιβλίων

Ο συνδυασμός 4 διαφορετικών βιβλίων καλύπτει όλες τις πτυχές της κηπουρικής του θερμοκηπίου, με εξειδίκευση στην υδροπονία και την υδροπονία.

Αντί να επικεντρώνονται μόνο σε έναν τύπο, τα βιβλία συγκρίνουν τις διαφορές, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο μεθόδων, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να εντοπίσουν ποιος τους ταιριάζει περισσότερο.

Τι μας αρέσει:

 • Ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους για την κατασκευή ενός κήπου θερμοκηπίου
 • Βασικά στοιχεία Υδροπονίας και Υδροπονίας
 • Η σύγκριση μεταξύ Aquaponics και Hydroponics

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Αρκετά μεγάλο, με πάνω από 500 σελίδες
 • Απαιτεί από τους αναγνώστες να είναι υπομονετικοί για να ολοκληρώσουν χωρίς να τα παρατήσουν στα μισά του δρόμου

Τα Βασικά της Υδατοπονίας – Το καλύτερο για τον προϋπολογισμό

Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Το βιβλίο παρέχει στους αναγνώστες όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν όταν ξεκινούν την ενυδρειοπονία. Τα συστήματα, η επιλογή φυτών και ψαριών, οι συμβουλές και τα hacks, τα λάθη, η βασική ρύθμιση και συντήρηση της aquaponics, κ.λπ., περιλαμβάνονται όλα σε ένα μικρό βιβλίο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Τα βασικά της ακουαπονικής κηπουρικής
 • Διαφορετικοί τύποι συστημάτων, φυτών και ψαριών
 • Συνήθη λάθη που κάνει συνήθως ο νέος καλλιεργητής θερμοκηπίου σε υδροπονία
 • Πώς να φτιάξετε aquaponics και να διατηρήσετε το σύστημα ανακυκλοφορίας

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Η εκτύπωση είναι τόσο μεγάλη που μια σελίδα μπορεί να γεμίσει μόνο με περιορισμένες πληροφορίες.

Οδηγός για αρχάριους για την ενυδρειοπονία – Καλύτερη για πολύτιμες συμβουλές ειδικών

Το βιβλίο αναλύει βασικές πληροφορίες για την υδροπονία με σχέδια συστημάτων, λίστες ελέγχου, χρήσιμα γραφήματα φυτών/ψαριών κ.λπ.

Χρησιμοποιεί επίσης ένα κατά προσέγγιση χρονοδιάγραμμα και εκτιμήσεις τιμών για ανάλυση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οικονομικά και αποτελεσματικά το σύστημά σας.

Ειδικότερα, όσον αφορά την αντιμετώπιση προβλημάτων, το βιβλίο υποδεικνύει συμβουλές ειδικών που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συστήματος κηπουρικής σας.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προσαρμοσμένη καθοδήγηση βήμα προς βήμα
 • Ανάλυση κόστους παραγωγής
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων Aquaponics με ρεαλιστικές συμβουλές

Τι μπορεί να βελτιωθεί

 • Θα πρέπει να έχει περισσότερες εικόνες ή εικόνες όταν πρόκειται για εργαλεία, εξαρτήματα και οδηγίες βήμα προς βήμα

Ένας εκπληκτικός οδηγός για τα καλύτερα βιβλία υδροπονίας

Έρευνα για αξιόπιστους συγγραφείς

Τα βιβλία Aquaponic είναι εξειδικευμένα βιβλία, τα οποία απαιτούν από τους συγγραφείς να αφιερώσουν χρόνο και προσπάθεια στην έρευνα πριν γράψουν.

Δεν θα προτιμούσατε να διαβάζετε βιβλία χωρίς θετικά και αξιόπιστα σχόλια των οποίων οι συγγραφείς καλύπτουν μόνο τις βασικές πληροφορίες που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο Διαδίκτυο.

Για να αποφύγετε τέτοια βιβλία, αναζητήστε συγγραφείς με υπόβαθρο στην ακουαπονική ή πολυετή εμπειρία στην ακουαπονική. Αυτοί οι σπουδαίοι συγγραφείς όχι μόνο σας προσφέρουν σε βάθος γνώση στον τομέα τους, αλλά σας δίνουν επίσης χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα ζητήματα ενώ κάνετε ακουαπονική.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε συγγραφέας έχει ένα μοναδικό στυλ γραφής. Κάποια μπορεί να είναι εύκολα κατανοητά, ενώ μερικά μπορεί να σας μπερδέψουν με περίπλοκες εξηγήσεις και ορολογίες.

Χρειάζεται χρόνος για να βρείτε τον πιο αγαπημένο σας συγγραφέα. πάντως η διαδικασία αξίζει τον κόπο! Μερικά διάσημα ονόματα σε αυτόν τον τομέα είναι η Sylvia Bernstein, η Meg Stout, ο Tim Mann, ο David H. Dudley κ.α.

Όλοι τους έχουν επιδείξει τις εκτεταμένες εμπειρίες τους στην aquaponics ειδικότερα και στην κηπουρική θερμοκηπίου γενικότερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα έργα τους έχουν γίνει ευπρόσδεκτα και εγγυημένα από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Φροντίστε να ελέγξετε τα προφίλ τους εκ των προτέρων, ώστε να μπορέσετε να εμπιστευτείτε τα έργα τους.

Διαβάστε μια περίληψη ή περίγραμμα

Διαβάζοντας εκ των προτέρων μια περίληψη ή ένα περίγραμμα ενός βιβλίου θα σας έδινε την πρώτη επισκόπηση για να δείτε εάν το περιεχόμενό του απαντά στις ερωτήσεις σας σχετικά με την ενυδρειοπονική.

Αν μπορείτε, προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις πρώτες κιόλας σελίδες του βιβλίου. Μια σύντομη κατανόηση θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρημάτων αγοράζοντας βιβλία aquaponic χωρίς σαφείς οδηγίες.

Μην διαβάζετε μόνο τον τίτλο. Οι περισσότεροι τίτλοι βιβλίων υπόκεινται σε αλγόριθμους για την επίτευξη των προτύπων SEO, που στοχεύουν στην προσέλκυση περισσότερων αναγνωστών.

Επομένως, ο τίτλος του βιβλίου μπορεί να μην εκφράζει ολόκληρο το μήνυμα του συγγραφέα. Ακριβώς όπως το ρητό, «Μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλό του».

Ανατρέξτε στις κριτικές άλλων αναγνωστών

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, όλα τα υψηλής ποιότητας βιβλία ακουαπονικής κηπουρικής χρειάζονται την πρακτική εμπειρία των συγγραφέων. Γι‘ αυτό τα έργα τους τείνουν να είναι υποκειμενικά.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να εξομοιώσετε όλα τα υποκειμενικά έργα ως απόβλητα. Σε ορισμένους τομείς, αξίζει ακόμα να διαβαστούν.

Μια συμβουλή για εσάς είναι να ανατρέξετε σε ιστολόγια ή κριτικές διάσημων βιβλιοφάγων ή κριτικών βιβλίων, καθώς μπορούν να σας δώσουν αναλυτικά σχόλια σχετικά με την εμφάνιση, το σχέδιο, το περιεχόμενο και άλλους παράγοντες.

Αν και η παρουσίαση ακούγεται ασήμαντη σε μερικούς ανθρώπους, θα μπορούσε να παίξει βασικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Για παράδειγμα, ένα ακουαπονικό βιβλίο χωρίς εικονογραφήσεις ή εικόνες θα ήταν μεγάλο μείον, καθώς είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθούν.

Εν τω μεταξύ, ένα βιβλίο που εστιάζει υπερβολικά στην εικονογράφηση θα είχε περιορισμένο χώρο για περιεχόμενο, το οποίο δεν αξίζει αγορά.

Σκεφτείτε τα τρέχοντα επίπεδά σας

Η πλήρης κατανόηση της εμπειρίας σας στην κηπουρική είναι η βασική λύση για κάθε επιτυχία στο aquaponics.

Εάν είστε αρχάριος, μην πιέζετε τον εαυτό σας να διαβάσει προηγμένα βιβλία για την ενυδρειοπονία, καθώς μπορεί να παραλείψουν ορισμένες τυπικές εισαγωγές που είναι ολοκαίνουργιες για εσάς. Για να αποφύγετε να χάσετε οποιαδήποτε λεπτομερή πληροφορία, επιλέξτε αντ ‚αυτού τα αρχικά βιβλία aquaponics.

Τα βιβλία για αρχάριους θα καλύπτουν όλες τις πτυχές, από το πώς να ξεκινήσετε ένα σύστημα aquaponics για να διαλέξετε, καλλιεργήστε υγιεινά ψάρια και βιολογικά λαχανικά και αναλύστε το πρόσθετο κόστος και τα μέσα οφέλη.

Μετά από μερικές εβδομάδες εμπειρίας του εαυτού σας, πιστεύουμε ότι μπορείτε να ανεβείτε σε άμεσα επίπεδα. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να διαβάσετε για διαφορετικούς παράγοντες για να σχεδιάσετε και να λειτουργήσετε μια μικρής κλίμακας παραγωγή aquaponic τροφίμων.

Θα σας βοηθήσει αν έχετε κατά νου τύπους, παραμέτρους, αντλίες νερού, μεγέθη σωληνώσεων, διαφορετικές χημικές ουσίες, όπως νιτρώδη, νιτρικά, οξυγόνο κ.λπ.

Με τη βοήθεια των βιβλίων άμεσης ακουαπονικής, δεν θα εκπλαγείτε πολύ με αυτούς τους τεχνικούς όρους.

Από την άλλη πλευρά, εάν δημιουργήσετε μια πιο εκτεταμένη επιχείρηση aquaponics και κερδίσετε χρήματα από αυτήν, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να μάθετε. Τότε είναι που χρειάζεστε τη βοήθεια προηγμένων βιβλίων.

Όχι μόνο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα καλλιέργειας aquaponics, αλλά τα προηγμένα βιβλία aquaponics προσφέρουν επίσης προηγμένες συμβουλές για τη λειτουργία και τη συντήρηση της επιχείρησής σας.

Aquaponics: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Η κατώτατη γραμμή

Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους για να συνηθίσετε την ακουαπονική είναι μέσω του βιβλίου ακουαπονικής.

Ανάμεσα σε μια θάλασσα βιβλίων που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την εποχή, Aquaponic Gardening: Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την εκτροφή λαχανικών και ψαριών μαζί αξίζει την πρώτη θέση στο ράφι οποιουδήποτε κηπουρού.

Επιπλέον, μπορείτε να ανατρέξετε σε άλλα βιβλία από τα 7 κορυφαία που προτείνουμε παραπάνω. Όλα είναι αφιερωμένα έργα από ειδικούς στην aquaponics, που εκτιμώνται από ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών και είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα.

Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε τις πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την ακουαπονική με τις προτάσεις μας, είτε πρόκειται για τα χόμπι σας είτε για τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τα 7 καλύτερα βιβλία Aquaponics για το 2021

Τελευταία ενημέρωση στις 16-04-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Schreibe einen Kommentar