Ένα παιχνίδι κοπής γκαζόν για ανακούφιση από το άγχος;!

2
Ένα παιχνίδι κοπής γκαζόν για ανακούφιση από το άγχος;!
image_pdf

παιχνίδι

Επιτυγχάνετε μια κατάσταση που μοιάζει με ζεν όταν κόβετε γκαζόν; Οι χρήστες του παιχνιδιού για κινητά, Είναι Κυριολεκτικά Απλά Κόρισμα (μεγάλο όνομα, BTW) από την Protostar Games, λένε ότι το κάνουν. Βαθμολογήθηκε με 4,8 στα 5 αστέρια, χιλιάδες παίκτες ενθουσιάζονται με τα ηρεμιστικά του αποτελέσματα. «Το έπαιζα κάθε μέρα τις τελευταίες 70 ημέρες (από τότε που το κατέβασα για πρώτη φορά) και δεν το έχω βαρεθεί. Με όλο το άγχος που έχει φέρει η πανδημία, ανυπομονώ να το παίζω κάθε απόγευμα ή ακόμα και όταν χρειάζομαι ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά», έγραψε ένας κριτικός.

Το ίδιο νιώθουν και άλλοι. «Πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι λόγω της απλότητάς του. Ο τρόπος που κινείται το γρασίδι στο αεράκι είναι μαγευτικός», είπε ένας. Ενώ ένας άλλος έγραψε, «Αυτό το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά θεραπευτικό… Ως κάποιος που του άρεσε να κόβει γρασίδι από πριν γεννηθώ, αυτό το παιχνίδι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τέλειες γραμμές, πάντα ηλιόλουστες, ο ήχος του χλοοκοπτικού και κάποια άγρια ​​ζωή για να απολαύσετε στη διαδρομή; Ανεκτιμητης ΑΞΙΑΣ.“

Τον περασμένο Μάιο, η εφαρμογή έγινε πρωτοσέλιδο όταν το Wired δημοσίευσε, Καταπολεμώ τη διαταραχή πανικού μου με το «κόψιμο» των εικονικών χλοοτάπητα.» από την Τζένιφερ Μπίλοκ. Στο άρθρο ο Billlock λέει ότι η εφαρμογή την ηρεμεί κατά τη διάρκεια των κρίσεων πανικού καθώς και της συνταγογραφούμενης φαρμακευτικής αγωγής της. Όλα έχουν να κάνουν με την επίγνωση και να βρίσκεσαι στη στιγμή.

Αλλά το πραγματικό κούρεμα γκαζόν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα; Ο Μπιλοκ αναρωτήθηκε κι αυτό και ρώτησε δύο ψυχολόγους που πήρε συνέντευξη. Αν και το θεώρησαν, ήρθε με μια προειδοποίηση καθώς ο Μπίλοκ είναι κάτοικος πόλης χωρίς πραγματικό γκαζόν. «..Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα πολύτιμη εάν μιμείται μια εμπειρία που δεν είναι διαθέσιμη σε εσάς στην πραγματική ζωή ή ανά πάσα στιγμή… Η ενασχόληση με μια δραστηριότητα που είναι εκτός της κανονικής σας ημέρας μπορεί να είναι καταπραϋντική επειδή είναι καινοτόμο.» University of Ο ψυχολόγος Pooja Saraff της Massachusetts Memorial είπε στον Billlock.

Έτσι, ενώ ένας τοπιογράφος μπορεί να λατρεύει την ικανότητα να προσαρμόζει τα ρούχα και το χορτοκοπτικό του/της, να κουρεύει εμπορικά ακίνητα και να βρίσκει γάτες και σκύλους σε Είναι Κυριολεκτικά Απλά Κόρισμαίσως χρειαστεί να συνεχίσουν να ψάχνουν αν θέλουν ένα παιχνίδι για κινητά για χαλάρωση!

Schreibe einen Kommentar