Αντικραδασμικό για 333G. Βελτιώνει τη συνδεσιμότητα JDLink

2
Αντικραδασμικό για 333G.  Βελτιώνει τη συνδεσιμότητα JDLink
image_pdf

Στα τέλη Ιουλίου, η John Deere ανακοίνωσε εκτεταμένες προσφορές συμπαγούς εξοπλισμού με την εισαγωγή του αντικραδασμικού συστήματος υποστρώματος για τον 333G Compact Track Loader της. Σχεδιασμένο για να μειώνει τους κραδασμούς του μηχανήματος και να αυξάνει την άνεση του χειριστή, το αντικραδασμικό σύστημα υποστρώματος δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει την κόπωση του χειριστή και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Η νέα επιλογή πλαισίου προσφέρει μια λύση για τη βελτίωση της λειτουργίας του μηχανήματος, βοηθώντας τους χειριστές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην εργασία τους. Τα βασικά χαρακτηριστικά του αντικραδασμικού συστήματος υποστρώματος περιλαμβάνουν: ένα απομονωμένο υπόστρωμα, κύλινδροι φορείου, ενημερωμένα σημεία λίπους, υδροστατική προστατευτική θωράκιση εύκαμπτων σωλήνων και λαστιχένιοι μονωτήρες. Χρησιμοποιώντας μια αντικραδασμική ανάρτηση στο μπροστινό και πίσω μέρος του πλαισίου της πίστας και την απορρόφηση των κραδασμών μέσω των ελαστικών απομονωτών, το μηχάνημα παρέχει πιο ομαλή οδήγηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν επίσης στο μηχάνημα να ταξιδεύει με υψηλότερες ταχύτητες ενώ συγκρατεί υλικό στην εργασία και επιτρέπουν στο μηχάνημα να κάμπτεται πάνω-κάτω, δημιουργώντας μια πιο άνετη εμπειρία χειριστή.

John Deere

Αντικραδασμικό υπόστρωμα John Deere για τον Compact Track Loader 333G

Σχεδιασμένο με γνώμονα την παραγωγικότητα, το νέο σύστημα κυλίνδρων φορείου επιτρέπει την ταλαντευόμενη κίνηση των κυλίνδρων, προάγοντας ομαλότερες μεταβάσεις κατά την αναρρίχηση ενός λόφου, βελτιωμένη σταθερότητα σε ανώμαλα εδάφη και επιτρέποντας τη διέλευση μεγαλύτερων συντριμμιών μεταξύ του κυλίνδρου και του συστήματος τροχιάς. Αυτός ο ενημερωμένος σχεδιασμός διαθέτει επίσης έναν νέο ταλαντευόμενο βραχίονα φορείου, βελτιώνοντας περαιτέρω την απόδοση. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μόνο τέσσερα νέα σημεία γράσου στα οποία είναι εύκολη η πρόσβαση που σημαίνει ότι οι χειριστές μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην παραγωγικότητα.

Η βελτίωση της εμπειρίας του χειριστή ήταν βασική προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη του αντικραδασμικού συστήματος υποστρώματος. Έχοντας αυτό υπόψη, έγιναν πρόσθετες βελτιώσεις και προστέθηκε μια νέα γωνιακή ατσάλινο θωράκιση για την προστασία των υδροστατικών εύκαμπτων σωλήνων από την έκθεση σε συντρίμμια. Ως αποτέλεσμα, οι χειριστές μπορούν να αναμένουν μικρότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας λόγω μείωσης της πιθανής ζημιάς στους υδροστατικούς σωλήνες. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν λαστιχένιες μονωτήρες για να προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να επιτρέπουν ευκολότερες επισκευές σε σύγκριση με άλλες ανταγωνιστικές λύσεις.

Το αντικραδασμικό σύστημα υποστρώματος είναι πλέον διαθέσιμο σε ράγες ζιγκ-ζαγκ στα μοντέλα 333G Compact Track Loader. Διαβάστε περισσότερα για το 333G και άλλους συμπαγείς φορτωτές τροχιάς αυτή η δυνατότητα Get Equipped από το Χλόη Έντυπη έκδοση καλοκαιριού 2021.

Σε άλλες ειδήσεις από τον John Deere…

Η εταιρεία προσφέρει τώρα την υπηρεσία συνδεσιμότητας JDLink™ χωρίς επιπλέον χρέωση. Από τις 14 Ιουλίου 2021, οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να ανανεώνουν τη συνδρομή τους στην υπηρεσία συνδεσιμότητας JDLink™ και μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία JDLink™ σε οποιοδήποτε συμβατό μηχάνημα στον οργανισμό τους χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, μόλις οι πελάτες ενεργοποιήσουν τη συνδεσιμότητα JDLink™, μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιηθούν αυτόματα όλα τα μελλοντικά μοντέλα συμβατά με JDLink™, απλοποιώντας περαιτέρω τη διαχείριση του στόλου.

John DeereΔιαθέσιμη στα περισσότερα νέα μοντέλα, η τηλεματική λύση JDLink™ της John Deere παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στόλου απευθείας στα χέρια του ιδιοκτήτη του μηχανήματος ή του διαχειριστή στόλου. Η υπηρεσία JDLink™ επιτρέπει στους πελάτες πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας δεδομένα, όπως η τοποθεσία και η χρήση του μηχανήματος, ο χρόνος αδράνειας, το επίπεδο καυσίμου, η επερχόμενη συντήρηση, οι ειδοποιήσεις μηχανών και πολλά άλλα, όλα από μια πλατφόρμα web ή φορητή συσκευή. Πέρα από την παρακολούθηση του μηχανήματος, η λύση JDLink™ δίνει επίσης τη δυνατότητα John Deere Connected Support, επιτρέποντας στον αντιπρόσωπο να εντοπίζει εξ αποστάσεως κρίσιμα ζητήματα και να λαμβάνει μέτρα ελαχιστοποιώντας τις πιθανές διακοπές λειτουργίας ή αποστέλλοντας εξ αποστάσεως ωφέλιμα φορτία λογισμικού για να διασφαλίσει ότι το μηχάνημα λειτουργεί αποτελεσματικά.

Επισκέψου το Ιστοσελίδα John Deere για να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες του JDLink™ καθώς και για την πλήρη σειρά κατασκευαστικού εξοπλισμού John Deere ή επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο.

Θέλετε να μιλήσετε για επιλογές εξοπλισμού με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ εξοπλισμού στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar