Ασφάλιση άροτρου που μπαίνει μόνο όταν τη χρειάζεστε;

2
Ασφάλιση άροτρου που μπαίνει μόνο όταν τη χρειάζεστε;
image_pdf

ΑΣΦΑΛΙΣΗΤο SnowSOS, μια πλατφόρμα ασφαλιστικής τεχνολογίας που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για άροτρα στις ΗΠΑ, ξεκίνησε την ανοιχτή εγγραφή στο snowsos.com τον περασμένο μήνα. Το SnowSOS δίνει στους οργωτές και τις επιχειρήσεις οργώματος έναν τρόπο να μειώσουν το γενικό κόστος ασφάλισης αστικής ευθύνης στα 99 $/μήνα ανά όχημα χωρίς ετήσια δέσμευση. Αυτό επιτυγχάνεται δίνοντας στους οργωτές τον έλεγχο του χρόνου ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της ασφάλισής τους για κάθε εργασία μέσω smartphone.

Ο ιδιοκτήτης της Pinnacle Risk Management, Μάικ Έβανς Καραδημητροπούλου, δημιούργησε το concept μετά από προσωπική εμπειρία με έναν υποασφαλισμένο άροτρο. «Είχαμε ένα περιστατικό ολίσθησης και πτώσης και υλικές ζημιές επειδή ένα άροτρο δεν έγινε σωστά», λέει ο Έβανς Καραδημητροπούλου, ο οποίος είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της SnowSOS. «Ήταν ξεκάθαρο ότι η πολιτική του οργωτή δεν είχε την απαραίτητη κάλυψη και η αγορά δεν είχε μια οικονομικά προσιτή λύση για αυτόν, έτσι δημιούργησα μια».

Τα ασφάλιστρα μπορεί να επηρεάσουν τη διατήρηση των πελατών ή απλώς να είναι απαγορευτικά για ανεξάρτητους εργολάβους. Τα άροτρα κατοικιών συχνά περνούν μέσα από κρίκους για να αποτρέψουν τους πελάτες από το να φύγουν για χαμηλότερες τιμές ανταγωνιστών που γίνονται εφικτές αποκλειστικά από χαμηλή ή καθόλου ασφαλιστική κάλυψη. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μεγαλύτερες εμπορικές δραστηριότητες των οποίων το ασφάλιστρο μπορεί να επηρεάσει την τιμολόγηση, τη διατήρηση λογαριασμού και, τελικά, την ομάδα τους. Το SnowSOS έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ισότητα των όρων ανταγωνισμού βελτιώνοντας τα περιθώρια κέρδους και μειώνοντας ένα εμπόδιο στην κάλυψη. Προσθέτει επίσης αξία σε συνδρομητές των οποίων η ατομική κάλυψη μπορεί να μειώσει την έκθεση σε κίνδυνο ή μελλοντικές αυξήσεις ασφαλίστρων για την επιχείρηση που απασχολεί.

Τα Plowers ελέγχουν την κάλυψη μέσω της εφαρμογής SnowSOS ανεβάζοντας μια εικόνα πριν και μετά την εργασία. Στα παρασκήνια υπάρχει μια πλατφόρμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι διαχειριστές επιχειρήσεων για να δουν τη δραστηριότητα του στόλου σε πραγματικό χρόνο και να εντοπίσουν την αποτελεσματικότητα. Έρχεται ένας πίνακας ελέγχου αναφορών και άλλα εργαλεία.

Για 99 $/μήνα ανά όχημα, το SnowSOS περιλαμβάνει:

  • Πιστοποιητικό ασφάλισης και εφαρμογή για κινητά για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση κάλυψης με φωτογραφίες.
  • Κάλυψη για έως και τέσσερα οχήματα ανά λογαριασμό.
  • Προαιρετικές αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις πελατών με φωτογραφίες όταν ολοκληρωθεί η εργασία τους.
  • Κατά την έναρξη της εργασίας: Έως 100.000 $ για κάλυψη υλικών ζημιών και προσωπικών τραυματισμών.
  • Στο τέλος της εργασίας: Έως 5.000 $ για κάλυψη ολοκληρωμένων λειτουργιών.
  • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή για παρακολούθηση ολοκληρωμένων εργασιών και αξιώσεων.
  • Βολική ηλεκτρονική υποβολή αξίωσης σε κάθε αρχείο καταγραφής εργασιών όταν χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ. Για περισσότερα άρθρα Plough®, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar