Δημοσιεύθηκε η πρόβλεψη αγοράς εξοπλισμού εξωτερικής ενέργειας

3
Δημοσιεύθηκε η πρόβλεψη αγοράς εξοπλισμού εξωτερικής ενέργειας
image_pdf

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥΗ παγκόσμια αγορά εξοπλισμού ενέργειας εξωτερικού χώρου, αξίας 22,32 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019, αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 3,4%, φτάνοντας τα 428,96 εκατομμύρια έως το 2027, σύμφωνα με νέα μελέτη της Polaris Market Research. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μελέτη αναφέρει ότι το μέλλον της αγοράς εξαρτάται από την τεχνολογία των μπαταριών και τη χρήση της ρομποτικής. Η υιοθέτηση ρομποτικών χλοοκοπτικών αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια, λόγω της μείωσης της τιμής, της βελτίωσης της τεχνολογίας και της ευκολίας χρήσης.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς περιλαμβάνουν την παγκόσμια αύξηση των κατοικιών και των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων, την αύξηση των καταναλωτικών δαπανών και σημαντικές αλλαγές στις ψυχαγωγικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι ειδικοί παράγοντες ανάπτυξης είναι:

  • Η προτίμηση των καταναλωτών για χώρους πρασίνου, όπως κήποι και γκαζόν, αυξάνεται σημαντικά στις αστικές περιοχές και διερευνώνται καινοτόμοι τρόποι για την εισαγωγή του αστικού πρασίνου στις κύριες πόλεις.
  • Η στάση Do it Yourself (DIY) είναι μια ανοδική τάση. Η διαθεσιμότητα εργονομικών σχεδίων και αυστηρών κανονισμών σχετικά με την περιοδική συντήρηση των ακινήτων σε ιδιωτικούς και κοινοτικούς χώρους ωθεί την υιοθέτηση.

Τάσεις εξοπλισμού

Το τμήμα των πριονιών αναμένεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Με τους καταναλωτές να προτιμούν τις ασύρματες συσκευές, οι πωλητές κυκλοφόρησαν εναλλάξιμες μπαταρίες και προσφέρουν επίσης δύο μπαταρίες για να επιτρέψουν τη φόρτιση της μίας μπαταρίας ενώ η άλλη χρησιμοποιείται. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για ασύρματο εξοπλισμό εξωτερικής ισχύος αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική ζήτηση.

Με βάση την πηγή ενέργειας, το τμήμα της ηλεκτρικής ενέργειας κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο το 2019. Η ανάπτυξη αποδίδεται στις εξελίξεις στην τεχνολογία μπαταριών, στην ανάπτυξη μπαταριών υψηλής απόδοσης μακράς διαρκείας, σε συνδυασμό με την αστικοποίηση και τα κατασκευαστικά έργα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Επιπλέον, με την αυξανόμενη προτίμηση των καταναλωτών για πράσινη τεχνολογία, η ζήτηση για ηλεκτροκίνητο εξοπλισμό αναμένεται να σημειώσει σημαντική αύξηση.

Παίκτες του κλάδου

Γεωγραφικά, η Βόρεια Αμερική είναι ο μεγαλύτερος συνεισφέρων εσόδων, ακολουθούμενη από την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό. Το 2019, η Βόρεια Αμερική αντιπροσώπευε πάνω από το 40% της παγκόσμιας αγοράς. Υπάρχουν περισσότερες από 50 εταιρείες που δραστηριοποιούνται μόνο στις ΗΠΑ. Αυτό κάνει τον ανταγωνισμό σκληρό. Με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και την αυξανόμενη καινοτομία προϊόντων και τη διαφοροποίηση μεταξύ των κατασκευαστών, υπάρχει ένας αυξανόμενος ανταγωνισμός μεταξύ των ανταγωνιστών.

Όπως κάθε άλλο προϊόν, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει επίσης καταπατήσει τη βιομηχανία εξοπλισμού ηλεκτρικής ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους. Οι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν μέσω Διαδικτύου και αρκετοί ηλεκτρονικοί λιανοπωλητές προσφέρουν πλέον διαδικτυακές συμβουλές. Αυτό έχει επίσης κάνει τους κατασκευαστές να πωλούν απευθείας τα προϊόντα τους μέσω διαδικτυακών καναλιών και, ως εκ τούτου, να αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους τους.

Σύμφωνα με την έκθεση, ορισμένοι εξέχοντες παίκτες στην αγορά περιλαμβάνουν: Briggs & Stratton Corp., Ariens Company, Stanley Black & Decker, Inc., AL-KO KOBER GROUP, Husqvarna AB, Schiller Ground Care, Yamabiko Corp, Techtronic Industries Company Ltd , Emak SpA, Honda Motor Company, Ltd., Excel Industries, Inc., CHEVRON (China) Trading Co., Ltd., Andreas Stihl AG & Company KG, MTD Holdings Inc., και Makita Corp.

Schreibe einen Kommentar