Δροσερή νέα λύση «in-the-box» για τοπικά λαχανικά. — City Farmer News

1
Δροσερή νέα λύση «in-the-box» για τοπικά λαχανικά.  — City Farmer News
Πράσινα φυτά στον AgwaGarden. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της AgwaFarms

Το AgwaGarden, είναι ένα κουτί όλα-σε-ένα που επιτρέπει στους καταναλωτές χωρίς να έχουν πράσινο αντίχειρα να φυτεύουν, να καλλιεργούν και να συγκομίζουν υδροπονικά λαχανικά χωρίς σχεδόν καμία προσπάθεια.

Του Μπράιαν Μπλουμ
Ισραήλ 21γ
6 Φεβρουαρίου 2022,

Απόσπασμα:

Η μονάδα διαθέτει 59 «αυλακώσεις» στις οποίες εισάγετε έναν αποξηραμένο λοβό σπόρων. Υπάρχουν λοβοί για δεκάδες λαχανικά – ντομάτες, μαρούλι, αγγούρια, ρόκα – και μερικές εκπλήξεις (yum, φράουλες!).

Ο Wallach ισχυρίζεται ότι ένα τυπικό AgwaGarden μπορεί να παράγει αρκετά εξαρτήματα σαλάτας για μια μικρή οικογένεια τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Η μονάδα έχει το μέγεθος ενός μικρού ψυγείου κρασιού και διαθέτει διάφανη γυάλινη πρόσοψη. Εκτός από τις υποδοχές για λοβούς σπόρων, υπάρχει ένα άνοιγμα για την προσθήκη νερού και ένα άλλο για την προσθήκη λιπάσματος κάθε έξι μήνες περίπου.

Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τα φυτά ή τη θερμοκρασία, το pH, το φως και την υγρασία στο κουτί. Το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης της AgwaFarms τα κάνει όλα αυτά για εσάς, διανέμοντας τη σωστή ποσότητα θρεπτικών συστατικών την κατάλληλη στιγμή.

Η μονάδα AgwaGarden είναι εξοπλισμένη με LED, κάμερες υψηλής ανάλυσης και αισθητήρες που συνδέονται μέσω WiFi σε μια εφαρμογή στην κινητή συσκευή του πελάτη. Εάν υπάρχει πρόβλημα (ένας από τους λοβούς δεν φυτρώνει; Ώρα να αντικαταστήσετε ένα λοβό με ένα νέο;), η εφαρμογή στέλνει μια ειδοποίηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Schreibe einen Kommentar