Εορτασμός του πρώτου φεστιβάλ ανακυκλωμένου φαγητού στον Καναδά

0
Εορτασμός του πρώτου φεστιβάλ ανακυκλωμένου φαγητού στον Καναδά

Από ένα σημείο και μετά, όλοι έχουμε αφήσει το τέλειο καλό φαγητό να πάει χαμένο. Συμβαίνει, αλλά χρειάζεται να συμβαίνει λιγότερο συχνά. Στις 22 Οκτωβρίου, οι Καναδοί από ακτή σε ακτή γιορτάζουν Εθνική Ημέρα Απορριμμάτων Τροφίμων. Είναι μια μέρα που αξίζει την προσοχή μας. Μετά από όλα, τέσσερα εκατομμύρια Καναδοί είναι επισιτιστική ανασφάλεια. Εν τω μεταξύ, το 58% των τροφίμων που παράγονται σε αυτή τη χώρα πηγαίνει στα σκουπίδια. Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση.

ανακύκλωση τροφίμων

Μια ολοκαίνουργια πρωτοβουλία που ονομάζεται Upcycled Food Festival δεν είναι τίποτα λιγότερο από ιδιοφυΐα. Πραγματοποιώντας σε όλο το Οντάριο, το φεστιβάλ στοχεύει να μειώσει τη σπατάλη τροφίμων και να υποστηρίξει ταυτόχρονα την τοπική!

Ετσι δουλευει

Σύμφωνα με τη Μελέτη Mattson 2021 για τα απόβλητα τροφίμων, το 60% των Καναδών δεν αγοράζουν ανακυκλωμένα προϊόντα.

Το Upcycled Food Fest άκουσε την έκκληση για δράση και φέρνει νόστιμα, βιώσιμα και τοπικά ανακυκλωμένα γεύματα σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, πανεπιστήμια και τράπεζες τροφίμων σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Τορόντο (GTA).

Τι είναι το Upcycled Food;

Τα ανακυκλωμένα τρόφιμα λαμβάνουν συστατικά που συνήθως χάνονται στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων και δεν τρώγονται από τον άνθρωπο και τα μετατρέπουν σε γεύματα. Τα ανακυκλωμένα πιάτα περιλαμβάνουν επίσης συχνά όλα τα βρώσιμα μέρη ενός συγκεκριμένου τροφίμου, φροντίζοντας να μην πάει χαμένο κανένα από αυτά.

ανακύκλωση τροφίμων

Το να κρατάτε αυτά τα συστατικά έξω από τη χωματερή και να τα μετατρέπετε σε κάτι νόστιμο έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και γεμίζει την κοιλιά ταυτόχρονα. Είναι win-win!

Πώς να Συμμετάσχετε

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο Upcycled Food Festival και δεν περιλαμβάνει μεγάλα πλήθη! Φτου.

Εάν ζείτε στο GTA, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα ανακυκλωμένο γεύμα από το α συμμετέχον εστιατόριο ή συμμετέχων λιανοπωλητή. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα σετ γεύματος online.

Γαστρονομικές Δημιουργίες

Τι είδους πιάτα μπορείτε να περιμένετε σε ένα αναβαθμισμένο μενού;

Το φεστιβάλ προσφέρει το πρώτο πλήρως κυκλικό κιτ γεύματος Upcycled Ramen στον κόσμο και ποιος δεν αγαπά τα noodles Ramen;

ανακύκλωση τροφίμων

Η τιμή του κιτ είναι 17,99 $ και περιλαμβάνει ανακυκλωμένα noodles Ramen, ανάμεικτα λαχανικά, ανακυκλωμένα κομμάτια tofu, βραστά αυγά και δύο ανακυκλωμένα μάφιν. Όλα έρχονται συσκευασμένα σε τοπικά κατασκευασμένο κομποστοποιούμενο αναπνεύσιμο κουτί και πράσινες θήκες.

Εγγραφείτε στο Κίνημα

Αν ζείτε στο GTA, το The Upcycled Food Festival αξίζει να το υποστηρίξετε. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα να κάνουμε αλλαγές για να βοηθήσουμε στη διατροφή των ανθρώπων και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Επιλέγοντας να τρώτε τοπικά ανακυκλωμένα γεύματα, μπορείτε να κάνετε και τα δύο.

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε περισσότερα φεστιβάλ σαν αυτό να εμφανίζονται στον Καναδά και σε άλλα μέρη του κόσμου τον επόμενο χρόνο. Η ανακύκλωση έχει τα φόντα να είναι ένα νέο κίνημα τροφίμων που όλοι μπορούμε να το αφήσουμε πίσω.

Στο μεταξύ, προσπαθήστε να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματά σας και επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό γευμάτων για να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων!

Ελέγξτε το ιστοσελίδα του φεστιβάλ Για περισσότερες πληροφορίες!

Schreibe einen Kommentar