Επεκτείνεται η πρακτική του αρχιτέκτονα τοπίου στο Τσέστερ

4
Επεκτείνεται η πρακτική του αρχιτέκτονα τοπίου στο Τσέστερ

Μια εταιρεία αρχιτεκτονικής τοπίου με γραφεία στο Cheshire και τη Βόρεια Ουαλία επεκτείνεται.

Land Studio έχει μετακομίσει σε νέα γραφεία στο Soughton House, Nicholas Street Mews στο Τσέστερ και έχει αναλάβει δύο νέα μέλη του προσωπικού. Η άλλη βάση της εταιρείας βρίσκεται στο Cilcain του Flintshire.

Ο αρχιτέκτονας τοπίου Ντέιβιντ Γουίλσον, ο οποίος έχει εργαστεί σε μια σειρά από σχέδια δημόσιας σφαίρας υψηλού προφίλ στη Βορειοδυτική, την Ουαλία και το Λονδίνο, έχει προσληφθεί στην ομάδα. Μαζί του είναι ο αρχιτέκτονας και αρχιτέκτονας τοπίου Matthew Reece.

Ο ιδρυτής και διευθυντής του Land Studio, Simon Richards, ο οποίος είναι επίσης μέλος του πάνελ και κοινός πρόεδρος της Επιτροπής Σχεδιασμού για την Ουαλία, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον David και τον Matthew στο Land Studio. Αναζητούμε πάντα ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στην επιχείρηση για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Το νέο μας γραφείο στο Τσέστερ μας δίνει τον χώρο που χρειαζόμαστε για την αναπτυσσόμενη ομάδα μας.»

Το Land Studio, το οποίο πλησιάζει την πέμπτη επέτειό του, είναι μια εξειδικευμένη πρακτική αρχιτεκτονικής τοπίου, σχεδίασης και βασικού σχεδιασμού.

Το έργο της εταιρείας εκτείνεται από μεγάλα έργα προορισμού επισκεπτών έως εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, ανάπτυξη κατοικιών και αναψυχής και ξεχωριστά έργα κήπου. Οι πελάτες περιλαμβάνουν το National Trust and Forestry England.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η ομάδα συνεργάστηκε με πολλά σχολεία και κολέγια έκτης μορφής σε όλη την περιοχή για να τα βοηθήσει να δημιουργήσουν ασφαλείς, ζωντανούς και καθηλωτικούς χώρους έξω.

Schreibe einen Kommentar