Η ανακύκλωση εξοικονομεί χρήματα για μια επιχείρηση; Γιατί μπορεί να είναι κλειδί για την επιτυχία

0
Η ανακύκλωση εξοικονομεί χρήματα για μια επιχείρηση;  Γιατί μπορεί να είναι κλειδί για την επιτυχία

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σήμερα θα σας έλεγαν ότι το πιο δύσκολο μέρος της δουλειάς τους αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνουν κερδοφόροι. Ειδικά οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν ιδιαίτερα από τους περιορισμούς για τον COVID. Τα χρήματα είναι πάντα σφιχτά όταν διευθύνετε μια επιχείρηση, επομένως δεν βλάπτει να αναζητάτε νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων.
Οι λύσεις ανακύκλωσης CleanRiver έχουν πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε συνεργασία με εταιρείες βοηθώντας τις να εφαρμόσουν εμπορικά προγράμματα και προγράμματα ανακύκλωσης γραφείου. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που λαμβάνουμε περιλαμβάνουν: «Η ανακύκλωση εξοικονομεί χρήματα για μια επιχείρηση;» και «Πώς βοηθά η ανακύκλωση την επιχείρησή μου;».
Αν έχετε τις ίδιες ερωτήσεις, είστε τυχεροί! Εδώ είναι οι απαντήσεις σε αυτές τις ενοχλητικές ερωτήσεις.

Πώς εξοικονομούν χρήματα οι εταιρείες με την ανακύκλωση;

Η ιδανική μέθοδος εξοικονόμησης χρημάτων θα ήταν η μείωση των απορριμμάτων από κοινού. Έχοντας αυτό υπόψη, οι εταιρείες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας τη σπατάλη κάνοντας οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

  • Χωρίς χαρτί περιορίζοντας ή εξαλείφοντας την ανάγκη εκτύπωσης ή φαξ εγγράφων.
  • Αγορά επαναχρησιμοποιήσιμων προϊόντων αντί μιας χρήσης, όπως ασημικά και γυάλινα
  • Εξοικονόμηση χαρτοκιβωτίων, τεμαχισμένου χαρτιού και άλλων ανακυκλώσιμων υλικών για επαναχρησιμοποίηση (χρησιμοποιήστε τα παλιά κουτιά για αποθήκευση, τεμαχισμένο χαρτί για γέμισμα αποστολής κ.λπ.)

Η αγορά προμηθειών μιας χρήσης είναι μεγάλη σπατάλη χρημάτων με την πάροδο του χρόνου. Η ιεράρχηση της εμπορικής ανακύκλωσης μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε μέρος του κόστους που σχετίζεται με αυτό. Αλλά για να εξοικονομήσετε πραγματικά χρήματα της επιχείρησής σας, η εμπορική ανακύκλωση θα πρέπει να είναι η τελευταία λύση, η συνολική μείωση των απορριμμάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε περιττά έξοδα.
Με αυτά τα λόγια, υπάρχουν ακόμη πολλοί λόγοι για την εφαρμογή ενός προγράμματος ανακύκλωσης. Η εμπορική ανακύκλωση μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα της επιχείρησής σας με πολλούς τρόπους. Το πιο προφανές είναι η μείωση του κόστους μεταφοράς που σχετίζεται με την απόρριψη σκουπιδιών μέσω της εκτροπής των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στις κατάλληλες ροές απορριμμάτων. Αυτό μπορεί να γίνει με την επένδυση σε εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την εξοικονόμηση ανακύκλωσης.

πώς η ανακύκλωση βοηθά την επιχείρησή μου
Πώς εξοικονομεί χρήματα; Λοιπόν, η μείωση της ποσότητας των απορριμμάτων που στέλνει η εταιρεία σας στη χωματερή… μειώνει άμεσα τη συχνότητα παραλαβής σκουπιδιών. Όσο λιγότερο συχνά πρέπει να στέλνετε τον μεταφορέα απορριμμάτων σας για να μαζέψει τα σκουπίδια, τόσο περισσότερα χρήματα εξοικονομεί η εταιρεία σας χάρη στην έξυπνη εφαρμογή του εμπορικοί κάδοι ανακύκλωσης.

Πώς βοηθά η ανακύκλωση την επιχείρησή μου;

Πώς ένας εμπορικός κάδος ανακύκλωσης μειώνει τις παραλαβές σκουπιδιών; Η απάντηση είναι λίγο λιγότερο προφανής. Τα προγράμματα ανακύκλωσης γραφείου τείνουν να παράγουν πολύ περισσότερα απορρίμματα χαρτιού, τα εμπορικά προγράμματα ανακύκλωσης τείνουν να παράγουν πολύ περισσότερα απορρίμματα χαρτονιού κ.ο.κ. Διαχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα απόβλητα όπως χαρτί και χαρτόνι αντί να τα πετάτε μαζί με όλα τα άλλα σκουπίδια, έχετε 2 πλεονεκτήματα:

  1. Τα ανακυκλώσιμα δεν γεμίζουν πλέον τις σακούλες σκουπιδιών, μειώνοντας τη συχνότητα των ταξιδιών στη χωματερή
  2. Τα διαλεγμένα ανακυκλώσιμα απόβλητα μπορούν τώρα να συλλεχθούν από μεταφορείς ανακύκλωσης απορριμμάτων και να μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις ανακύκλωσης

Η μέση ετήσια εξοικονόμηση κόστους εξαρτάται από το πόσα απόβλητα δημιουργεί η επιχείρησή σας, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να δείτε εξοικονόμηση μεταξύ 3.000-4.000 $ ετησίως απλώς ανακυκλώνοντας χαρτόνι και χαρτί. Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για ανακύκλωση για χρήματα; Λοιπόν, το παλιοσίδερο είναι ο πιο κερδοφόρος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από την ανακύκλωση… αν και δεν μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να το κάνουν αυτό.
Η εφαρμογή ενός προγράμματος ανακύκλωσης για την επιχείρησή σας μπορεί τελικά να αποδώσει με περισσότερους τρόπους από αυτούς που θα περιμένατε. Για να διαβάσετε περισσότερα για τα προγράμματα ανακύκλωσης. Κατεβάστε το ηλεκτρονικό μας βιβλίο για το πώς να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης εδώ.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπορική ανακύκλωση:

Πρόγραμμα ανακύκλωσης γραφείου eBook

4 βήματα για να βοηθήσετε στην έναρξη ενός προγράμματος ανακύκλωσης διαμερισμάτων

Τι είναι το Zero-Waste; 7 Συμβουλές για την επίτευξη μηδενικών αποβλήτων στις εγκαταστάσεις σας

Τι να ανακυκλώσετε και τι να μην ανακυκλώσετε

κάτω πανό

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρήματα σήμερα με το πράσινο μας προγράμματα ανακύκλωσης.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Schreibe einen Kommentar