Η AOS συνεργάζεται με την RLCS για να φέρει το MowFleet στην αμερικανική αγορά

2
Η AOS συνεργάζεται με την RLCS για να φέρει το MowFleet στην αμερικανική αγορά
Δύο ρομποτικό εταιρείες φροντίδας γκαζόν συνεργάζονται με την ελπίδα να μεταμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας των επαγγελματιών τοπίων. Μαζί με την Automated Outdoor Solutions (AOS) που βασίζεται σε IL, σουηδική εταιρεία, Ρομποτική Η Lawn Care Systems (RLCS), είναι αποφασισμένη να αυτοματοποιήσει και να ψηφιοποιήσει τη βιομηχανία εξωραϊσμού, επιτρέποντας την επαγγελματική κοπή γκαζόν με χαμηλότερο κόστος και μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Η RLCS παρουσίασε το σύστημα MowFleet, ένα ρομποτικό σύστημα χλοοκοπτικής για την κοπή χόρτου σε πολλαπλούς χώρους πρασίνου, ανεξάρτητα από το ηλεκτρικό δίκτυο. «Το MowFleet είναι αυτοματισμός στα καλύτερά του. Οι τοπιογράφοι θα κάνουν περισσότερα και θα επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα, ενώ θα αντιμετωπίσουν την έλλειψη εργατικού δυναμικού στις ΗΠΑ. Όχι μόνο το σύστημα MowFleet λειτουργεί ανεξάρτητα από τη σύνδεση στο δίκτυο – το κάνει και με βιώσιμο τρόπο. Το βλέπω ως μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της AOS, διευρύνοντας σημαντικά τις ευκαιρίες μας στην αγορά. Ένα win-win-win, με τον τελικό πελάτη ως τον πιο προφανή και τελικό νικητή. Τέλος, ο τελικός πελάτης θα απολαύσει ένα ανοδικό οικονομικό κούρεμα χλοοτάπητα χρησιμοποιώντας αυτοματισμό», λέει ο Joe Langton της AOS.
Kalle Andersson, Διευθύνων Σύμβουλος της RLCSσυν-εφευρέτης του πατενταρισμένου συστήματος MowFleet για εμπορικούς σκοπούς ρομποτικό περιποίηση γκαζόν, είναι εξίσου ενθουσιασμένος με τη συνεργασία: «Τόσο η RLCS όσο και η AOS είναι εταιρείες με τεράστια εμπειρία στον τομέα της ρομποτικό χλοοκοπτικά? και οι δύο μοιράζονται την οπτική του τελικού χρήστη μετά από στενή συνεργασία με αυτούς τους χρήστες για συνολικά 40 χρόνια.»

Ο Andersson τονίζει το γεγονός ότι οι τοπιογράφοι μπορούν πλέον να επικεντρωθούν πλήρως στις βασικές τους δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα κοπής χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές και ήσυχο σύστημα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. «Λαμβάνουμε παρόμοια σχόλια από όπου και αν παρουσιάζουμε το σύστημα: Οι πολίτες καλωσορίζουν το προσωπικό που λειτουργεί τη λύση μας χωρίς θόρυβο, σε αντίθεση με [to] όταν φτάνουν με βαρύ επιβατικό εξοπλισμό. Το γεγονός ότι το MowFleet χρησιμοποιεί 98% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τα επιβατικά χλοοκοπτικά δεν βλάπτει επίσης».

Schreibe einen Kommentar