Η Gotham Greens ανοίγει μια φάρμα/ερευνητική εγκατάσταση 10 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια — City Farmer News

1
Η Gotham Greens ανοίγει μια φάρμα/ερευνητική εγκατάσταση 10 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια — City Farmer News
Συντελεστές εικόνας: Gotham Greens

Χρησιμοποιώντας την υδροπονική τεχνολογία της, η εταιρεία λέει ότι είναι σε θέση να μειώσει τα τυπικά 10 γαλόνια νερού που απαιτούνται για την καλλιέργεια ενός κεφαλιού μαρουλιού σε λιγότερο από ένα γαλόνι.

Του Brian Heater
Τεχνική κρίση
9 Δεκεμβρίου 2021

Απόσπασμα:

Κατά τη διάρκεια των πολλών ωρών που έχω αφιερώσει ερευνώντας και γράφοντας για την κάθετη γεωργία τους τελευταίους μήνες, μια λέξη-κλειδί συνεχίζει να εμφανίζεται: η εγγύτητα. Έτσι, πολλοί από τους πόρους που δαπανώνται για τη σύγχρονη γεωργία αφιερώνονται στη μεταφορά προϊόντων μεγάλων διαστάσεων, αυξάνοντας τα αποτυπώματα άνθρακα στη διαδικασία. Το Gotham Greens δεν είναι κάθετη γεωργία, ακριβώς, αλλά έχει γίνει ένα παιδί αφίσας για την τοπική γεωργία, χάρη στο αστικό θερμοκήπιό του που βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή ενός Whole Foods στο Gowanus Brooklyn.

Η 10χρονη εταιρεία έχει επί του παρόντος τρεις τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη (δύο στο Μπρούκλιν και μία στο Κουίνς), δύο επιπλέον αγροκτήματα στην Ανατολική Ακτή (Βαλτιμόρη και Πρόβιντενς), ένα ζευγάρι στα Μεσοδυτικά (Σικάγο) και ένα στο Βουνό περιοχή (Ντένβερ). Σήμερα, ανακοίνωσε περαιτέρω επέκταση προς τα δυτικά με το άνοιγμα του πρώτου θερμοκηπίου της στην Καλιφόρνια, που εδρεύει λίγο έξω από το UC Davis.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Schreibe einen Kommentar