Η Husqvarna αυξάνει τις επενδύσεις στην Robin Autopilot ΗΠΑ

2
Η Husqvarna αυξάνει τις επενδύσεις στην Robin Autopilot ΗΠΑ
image_pdf

Η Husqvarna αυξάνει τις επενδύσεις και την ιδιοκτησία της Robin Autopilot USA, πρωτοπόρος στην τεχνολογική ενσωμάτωση της ρομποτικής φροντίδας γκαζόν με επαγγελματίες διαμορφωτές τοπίου. Αυτή η αναπτυσσόμενη στρατηγική συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στη Husqvarna να αυξήσει τη διείσδυση στην αγορά των ρομποτικών χλοοκοπτικών Automower αξιοποιώντας την πλατφόρμα Robotics-as-a-Service (RaaS) του Robin Autopilot για τον επαγγελματία τοπίου. Αυτός ο συνδυασμός θα προσφέρει στους οικιακούς πελάτες μια λύση με τα μετρήσιμα περιβαλλοντικά οφέλη της κοπής γκαζόν με μπαταρία και της μειωμένης ηχορύπανσης.

Ρομποτική

(Φωτογραφία: Husqvarna)

«Η επέκταση της συνεργασίας της Husqvarna με την Robin Autopilot ευθυγραμμίζεται με τους στρατηγικούς μας στόχους ανάπτυξης και συνδέει την παγκόσμια ηγετική θέση της Husqvarna στην επαγγελματική φροντίδα και τεχνολογία ρομποτικού χλοοτάπητα με την καινοτόμο λύση λογισμικού που παρέχει η Robin Autopilot», δήλωσε ο Steve Collins, Αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Husqvarna. «Εκτιμούμε πολύ το ιστορικό ανάπτυξης του Robin Autopilot σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας για να αυξήσουμε τη χρήση ρομποτικού κούρεμα μεταξύ των πελατών φροντίδας γκαζόν και των επαγγελματιών του χώρου πρασίνου».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Husqvarna, τον παγκόσμιο ηγέτη στο ρομποτικό κούρεμα, καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ηγετική θέση της Robin στη Robotics-as-a-Service (RaaS) για τη βιομηχανία περιποίησης γκαζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά», δήλωσε ο Logan. Fahey, Διευθύνων Σύμβουλος της Robin Autopilot Holdings, LLC. «Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να εργαστούμε από κοινού για να προσφέρουμε το RaaS σε έναν αυξανόμενο αριθμό τοπίων και παρόχων φροντίδας γκαζόν που θέλουν να κάνουν τις επιχειρήσεις τους πιο βιώσιμες και κερδοφόρες με τη μετασχηματιστική ρομποτική τεχνολογία».

Η πλατφόρμα Robin ενσωματώνεται με κορυφαία συστήματα CRM και ERP που χρησιμοποιούνται από σχεδιαστές τοπίου και προσθέτει απρόσκοπτα δυνατότητες RaaS όπως επιλογή εξοπλισμού, διαχείριση στόλου, διαχείριση εργασιών, ανάλυση δεδομένων και εκπαίδευση κατά παραγγελία. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στους τοπιογράφους να διατηρούν εύκολα μεγάλους στόλους ρομπότ από απόσταση και να επεκτείνουν γρήγορα τις προσφορές RaaS τους.

Θέλετε να μιλήσετε για επιλογές εξοπλισμού με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ εξοπλισμού στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar