Η ISOtunes επεκτείνει τη λίστα ακουστικών με δύο νέα σχέδια

2
Η ISOtunes επεκτείνει τη λίστα ακουστικών με δύο νέα σχέδια
image_pdf

Η ISOtunes κυκλοφόρησε δύο νέα ακουστικά: ISOtunes XTRA 2.0 και ISOtunes LINK. Ενώ το LINK είναι το πρώτο ακουστικό ωτοασπίδας Bluetooth για την εταιρεία, το XTRA 2.0 διαθέτει επανασχεδιασμό της σειράς κορυφαίων λαιμόκοψης της ISOtunes.

Ακουστικά ISOtunes

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ISOtunes

Και τα δύο με τιμή 79,99 $, αυτά τα νέα προϊόντα Bluetooth διατηρούν την τεχνολογία SafeMax της ISOtunes, ενώ εισάγουν βελτιώσεις στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα ακουστικά, όλα τα ακουστικά ISOtunes περιορίζουν την ένταση του ήχου στα 85 ντεσιμπέλ (dB) και προσφέρουν βαθμολογία μείωσης θορύβου (NRR) μεταξύ 22 και 29 dB, καθιστώντας τα συμβατά με OSHA και NIOSH.

«Όταν βγήκαμε με το πρώτο μας προϊόν το 2016, παρατηρήσαμε την ανάγκη για μια in-ear έκδοση ενός προστατευτικού ακοής Bluetooth», δήλωσε ο Eric Murphy, Συνιδρυτής του ISOtunes. «Από τότε, έχουμε δεσμευτεί για την προσωπική ασφάλεια και συνεχίζουμε να πληρούμε τις απαιτήσεις OSHA και ANSI, ώστε τα προϊόντα μας να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προστατευτικά ακοής στο χώρο εργασίας. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας με βάση τη ζήτηση των καταναλωτών και πιστεύουμε ότι τόσο το ISOtunes LINK όσο και το ISOtunes XTRA 2.0 θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις.»

Ακουστικά ISOtunes

ISOtunes XTRA 2.0

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ISOtunes είναι η πρώτη ωτοασπίδα Bluetooth της εταιρείας, για τον εργαζόμενο που προτιμά την προστασία ακοής πάνω από το αυτί, αλλά αρνείται να θέσει σε κίνδυνο την ακουστική του εμπειρία. Ελαφρύ και άνετο με διάρκεια μπαταρίας 14+ ωρών, το LINK μειώνει με ασφάλεια τον επιβλαβή θόρυβο κατά 24 dB. Το μικρόφωνο απομόνωσης θορύβου αποκλείει επίσης το θόρυβο σταθερής κατάστασης για καθαρές κλήσεις σε δυνατά περιβάλλοντα.

ISOtunes XTRA 2.0 παρέχει μια συνολική αναβάθμιση στη σειρά με τις καλύτερες πωλήσεις της ISOtunes σε στυλ λαιμού με τα ίδια κλασικά μαγνητικά ακουστικά. Με NRR 27 dB, το XTRA 2.0 είναι πλήρως ανθεκτικό στο νερό, τη σκόνη και τον ιδρώτα και διαθέτει αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 11+ ώρες. Με ένα επανασχεδιασμένο χειριστήριο, το XTRA 2.0 είναι το πιο εύχρηστο προϊόν της ISOtunes για να παραμένετε συνδεδεμένοι και προστατευμένοι ενώ εργάζεστε.

Τόσο το ISOtunes LINK όσο και το ISOtunes XTRA 2.0 είναι προς το παρόν διαθέσιμα για προπαραγγελία ηλεκτρονικά.

Schreibe einen Kommentar