Η STIHL κάνει κίνηση για να αυξήσει την παρουσία της ρομποτικής στις ΗΠΑ

3
Η STIHL κάνει κίνηση για να αυξήσει την παρουσία της ρομποτικής στις ΗΠΑ
image_pdf

Η STIHL αποκτά το 23% των TinyMobileRobots.STIHL

STIHL, κορυφαίος κατασκευαστής του ηλεκτρικά εργαλεία εξωτερικού χώρου, ρομποτικά χλοοκοπτικά, και πολλά άλλα, έχει κάνει μια σημαντική επένδυση στη δανική εταιρεία ρομποτικής, TinyMobileRobots. Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά της STIHL μοιράζονται μια ισχυρή τεχνική συγγένεια με τα ρομπότ σήμανσης γραμμής που παράγονται από την TinyMobileRobots, τα οποία χρησιμοποιούνται σε αθλητικά γήπεδα, οδοποιία, γεωργία και πολλά άλλα.

Ο Όμιλος STIHL παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη της TinyMobileRobots, καθώς η εταιρεία διπλασιάζεται σε μέγεθος κάθε χρόνο. Αναγνωρίζοντας την ευκαιρία για περαιτέρω επέκταση, η STIHL Digital απέκτησε το 23,8% των TinyMobileRobots. Ο ιδιώτης επενδυτής Anders Fauerskov, πρώην συνιδιοκτήτης του TC Group, θα συνεχίσει να κατέχει μέρος της εταιρείας και παραμένει σημαντικός εταίρος κεφαλαίου στον νέο κύκλο των ιδιοκτητών.

«Αναζητούμε έναν ισχυρό εταίρο ικανό να εξασφαλίσει περαιτέρω ανάπτυξη και ανάπτυξη – και η συνεργασία με τη STIHL είναι ένα απόλυτο ονειρικό σενάριο. Μαζί, μοιραζόμαστε μια δεξαμενή γνώσεων, εμπειριών και δεξιοτήτων, που θα δημιουργήσουν μεγάλη αξία και για τις δύο εταιρείες…. Για να το θέσω ήπια, είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος με αυτή τη νέα εξέλιξη», δήλωσε ο Jens Peder Kristensen, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TinyMobileRobots.

Σε πέντε χρόνια, η TinyMobileRobots έχει γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής ρομπότ σήμανσης γραμμής, κατακτώντας πάνω από τη μισή αγορά των ΗΠΑ. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι επίσης μία από τις αγορές επέκτασης της STIHL, η συνεργασία παρουσιάζει μεγάλες δυνατότητες και συνέργεια. Τα ρομπότ σήμανσης γραμμής της TinyMobileRobots τροφοδοτούνται από μπαταρίες, αντί από ντίζελ, και χρησιμοποιούν σημαντικά μικρότερες ποσότητες βαφής γραμμής.

Η TinyMobileRobots έχει επίσης αναπτύξει ένα PropTech-ρομπότ για τη μέτρηση μεγάλων εσωτερικών χώρων όπως πολυώροφα εργοτάξια, κτίρια αποθήκευσης, αποθήκες και εγκαταστάσεις παραγωγής, όπου διαφορετικά εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια πρέπει να μετρηθούν χειροκίνητα.

Αναζητήστε περισσότερα ρομποτικά νέα στο turfmagazine.com αύριο!

Schreibe einen Kommentar