Η WorkWave αποκτά Real Green Systems

2
Η WorkWave αποκτά Real Green Systems

WorkWaveΗ WorkWave, ένας πάροχος λύσεων λογισμικού για εταιρείες παροχής υπηρεσιών πεδίου, εξαγόρασε τη Real Green Systems, έναν πάροχο λύσεων υπηρεσιών πεδίου στις βιομηχανίες πράσινων υπηρεσιών. Η συγχώνευση αυτών των δύο εταιρειών θα επιτρέψει στη Real Green να προχωρήσει πιο γρήγορα και στην WorkWave να αγκαλιάσει το βάθος της τεχνογνωσίας της Real Green στις πράσινες βιομηχανίες. Ενώ η λύση Real Green και το PestPac θα παραμείνουν ξεχωριστά, πρόσθετες προσφορές προϊόντων που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των πελατών θα συνδυάσουν δυνάμεις για να μεγιστοποιήσουν την ανάπτυξη και την αξία.

«Μετά από χρόνια παρακολούθησης της WorkWave να αναπτύσσεται παράλληλα με τη Real Green, γνωρίζαμε από καιρό ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο εταιρειών θα δημιουργούσε κάτι ξεχωριστό», δήλωσε ο Bill Nunan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Real Green, ο οποίος θα παραμείνει επικεφαλής της Real Green. λειτουργίες εντός του WorkWave.

«Αυτή η απόκτηση είναι κάτι που σπάνια παρατηρείται. Είναι δύο επιτυχημένες, ταχέως αναπτυσσόμενες, κορυφαίες στην αγορά εταιρείες που ενώνονται για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε ο David F. Giannetto, Διευθύνων Σύμβουλος της WorkWave. «…Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την ομάδα της Real Green και ο στόχος αυτής της εξαγοράς είναι όχι απλώς να τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να οδηγούν τις πράσινες βιομηχανίες προς τα εμπρός, αλλά να τις βοηθήσουμε να έχουν ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Το WorkWave βοηθά τις εταιρείες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και να μεγιστοποιήσουν τα χρήματά τους μέσω επεκτάσιμων, βασισμένων σε cloud λύσεων λογισμικού που υποστηρίζουν κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, της παροχής υπηρεσιών, της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και των οικονομικών συναλλαγών.

Η Real Green Systems παρέχει λογισμικό και λύσεις μάρκετινγκ για τις βιομηχανίες φροντίδας γκαζόν, εξωραϊσμού, περίθαλψης κληματαριών και ελέγχου παρασίτων. Η κορυφαία λύση του είναι το Service Assistant, ένα λογισμικό διαχείρισης πελατειακών σχέσεων που χρησιμοποιείται από εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Schreibe einen Kommentar