Κερδίστε περισσότερη δουλειά με αυτό το δέντρο Tech

3
Κερδίστε περισσότερη δουλειά με αυτό το δέντρο Tech
image_pdf

ΟΜία από τις καλύτερες ευκαιρίες για να διαφοροποιήσετε τις υπηρεσίες φροντίδας των δέντρων σας σε πιθανούς πελάτες είναι με μια ισχυρή πρόταση. Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα με έναν πελάτη είναι όπου η αξία και η τεχνογνωσία της εταιρείας σας μπορεί να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό. Και εδώ είναι που πραγματικά λάμπει το πλεονέκτημα του λογισμικού που βασίζεται σε χάρτες.

Το λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες προσφέρει έναν τρόπο για την εταιρεία σας να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των συστάσεων με οπτικά δεδομένα που διευκολύνει τους πελάτες να απεικονίσουν την προτεινόμενη εργασία και να δουν το σκεπτικό πίσω από αυτήν. Αντί να αγωνίζεστε για να προσφέρετε τη χαμηλότερη τιμή, μπορείτε να δείξετε οπτικά την αξία της τεχνογνωσίας της εταιρείας σας και γιατί είστε ο πάροχος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες φροντίδας των δέντρων του πελάτη.Λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες

Η Μεταβαλλόμενη Διαδικασία Αγοράς

Η τεχνολογία έχει αλλάξει οριστικά τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες λαμβάνουν αποφάσεις. Έχουν συνηθίσει να οπτικοποιούν τις αγορές τους σε διαδικτυακό περιβάλλον. Είναι πιο εξελιγμένοι στην προμήθεια και την αξιολόγηση προτάσεων και τους αρέσει να μπορούν να αναθεωρούν προτάσεις όταν και όπου θέλουν.

Η χρήση μιας διαδικασίας λογισμικού που βασίζεται σε χάρτες όχι μόνο συντομεύει το χρόνο μεταξύ της επιτόπιας αξιολόγησης και της υποβολής της πρότασης, αλλά προσφέρει τις συστάσεις σας με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών για ψηφιακή προσβασιμότητα. Για παράδειγμα, οι προτάσεις που βασίζονται σε χάρτη μπορούν να διευκολύνουν τις «εικονικές περιηγήσεις» του ακινήτου όταν δεν είναι βολικές οι προσωπικές συναντήσεις.

Για πολλούς πελάτες, η ορατή μέτρηση της σωστής διαχείρισης δέντρων είναι απλή. Τα δέντρα τους φαίνονται υγιή; Οι πελάτες μπορεί να μην κατανοούν την πλήρη δενδροκομική αξία των συστάσεων της εταιρείας σας, αλλά μπορούν εύκολα να μετρήσουν την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Η άμεση άφιξη, τα σαφή πρωτόκολλα ασφαλείας και οι καθαρές στολές βοηθούν την εικόνα της εταιρείας σας να ταιριάζει με την ανώτερη εργασία που γίνεται. Μια ελκυστική και προσβάσιμη πρόταση που βασίζεται σε χάρτες είναι ένας ακόμη τρόπος για να εδραιωθεί η αξιοπιστία.

Τα βασικά

Όλα ξεκινούν με ένα σύστημα γεωγραφικών πληροφοριών (GIS), το οποίο είναι ένα πλαίσιο για τη σύνδεση σημείων δεδομένων με μια τοποθεσία σε έναν χάρτη. Αυτά τα σημεία δεδομένων, που συχνά ονομάζονται χαρακτηριστικά, μπορούν να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως είδος, μέγεθος, κατάσταση, φωτογραφίες, ιστορικό εργασίας και άλλα. Τα σημεία δεδομένων με γεωγραφική αναφορά οργανώνονται συνήθως σε επίπεδα και βοηθούν να δώσουν στις τοποθεσίες ένα πλαίσιο «πραγματικού κόσμου». Η χωρική καταλογογράφηση των χαρακτηριστικών δέντρων σε επίπεδα μπορεί να αποκαλύψει βαθύτερες πληροφορίες, όπως μοτίβα που οι πελάτες μπορεί να μην εξετάσουν ποτέ και οι ανταγωνιστές μπορεί να είχαν χάσει.

Το λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες μπορεί επίσης να βασίζεται σε σύννεφο, που σημαίνει ότι λειτουργεί και αποθηκεύει δεδομένα μέσω του Διαδικτύου. Αυτό επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα δεδομένα αμέσως μόλις καταγραφούν. Για παράδειγμα, ένας εκτιμητής μπορεί να ολοκληρώσει μια επιτόπια αξιολόγηση και, στη συνέχεια, ένας διαχειριστής γραφείου μπορεί να μεταφέρει αμέσως αυτά τα δεδομένα σε μια μορφή πρότασης. Διευκολύνει επίσης την κοινή χρήση διαδραστικών χαρτών μέσω ενός απλού διαδικτυακού συνδέσμου που αποστέλλεται στον πελάτη.

Έναρξη της Διαδικασίας Προτάσεων

Η έναρξη της διαδικασίας πρότασης αφορά πάντα την κατανόηση των αναγκών του πελάτη σας. Η υποβολή ερωτήσεων ανοιχτού τύπου σχετικά με τους «πόνους και την επιθυμία για κέρδη» σάς βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τα προβλήματα του πελάτη και τις λύσεις που μπορείτε να προσφέρετε.

Το επόμενο βήμα είναι η αξιολόγηση της τοποθεσίας, όπου ελέγχεται κάθε δέντρο και καθορίζονται οι ανάγκες συντήρησης χρησιμοποιώντας τόσο τους στόχους του πελάτη όσο και τη δική σας δενδροκομική γνώση για την υγεία, τη δομή και τον κίνδυνο των δέντρων. Η συλλογή αυτών των πληροφοριών και η αναφορά τους σε χαρτογραφημένες τοποθεσίες δέντρων θέτει τη βάση για την ιστορία που θα πείτε στην πρότασή σας.

Η συλλογή πρόσθετων χαρακτηριστικών, όπως σημάδια ασθένειας, δομικά ελαττώματα και φωτογραφίες, θα εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από τις συστάσεις συντήρησης. Είναι επίσης μια πολύτιμη πρακτική τήρησης αρχείων, έτσι ώστε οι μελλοντικοί εκτιμητές να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για να ενημερώνονται για προβλήματα που έχουν εντοπιστεί προηγουμένως και να παρακολουθούν την εμμονή τους. Για παράδειγμα, εάν ένας νέος δρόμος έχει εγκατασταθεί κοντά σε ένα δέντρο, αυτή η νέα εξέλιξη σημειώνεται στο λογισμικό. Όταν η συμπίεση του εδάφους αρχίζει να σκοτώνει το δέντρο πέντε χρόνια αργότερα, υπάρχει μια ιστορική καταγραφή για την ανίχνευση της πραγματικής προέλευσης του προβλήματος.

Μια Συνεργατική Προσέγγιση

Τα δεδομένα που απεικονίζονται σε μια ρύθμιση χάρτη λένε μια πιο ισχυρή ιστορία. Τα δέντρα μπορούν να κωδικοποιηθούν με χρώμα από οποιοδήποτε χαρακτηριστικό, ο βασικός χάρτης μπορεί να επιλεγεί από μια ποικιλία εικόνων και οι χάρτες που δημιουργείτε μπορούν να κοινοποιηθούν στους πελάτες μέσω ενός συνδέσμου Ιστού. Αυτό επιτρέπει στον πελάτη να αλληλεπιδράσει με την πρότασή σας, να μεγεθύνει και να κάνει κλικ για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Αυτό συχνά διευκολύνει μια συζήτηση σχετικά με το τι έχετε αξιολογήσει ως επαγγελματίας ως προτεραιότητες (υγεία των δέντρων, κίνδυνοι κ.λπ.) και τι θεωρεί ο πελάτης ως προτεραιότητα. Συχνά ακούμε δηλώσεις από εμπορικούς πελάτες παρόμοιες με τις εξής: «Βλέπω ότι προτείνετε το κλάδεμα των δέντρων υψηλού κινδύνου στο πίσω πάρκινγκ. Θέλω επίσης να εστιάσω σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή στο μπροστινό μέρος, καθώς είναι η πρώτη εντύπωση για τους κατοίκους που εισέρχονται στο ακίνητο και θα πρέπει να φαίνεται το καλύτερο.”

Αυτός ο τύπος σχολίων είναι μια ευκαιρία να προσαρμόσετε τώρα την πρότασή σας για να τονίσετε τις κοινές προτεραιότητες του πελάτη. Οι χάρτες προτάσεων μπορούν να ενημερωθούν γρήγορα για να αντικατοπτρίζουν αυτές τις αλλαγές ορίζοντας ζώνες προτεραιότητας ή αλλάζοντας τη χρωματική κωδικοποίηση δέντρων.

Λειτουργικά, η οπτική αναθεώρηση της προτεινόμενης εργασίας μπορεί επίσης να βοηθήσει τον πελάτη να εντοπίσει πιθανές συγκρούσεις στη ζώνη εργασίας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο παραγωγής όταν κατανοείτε καλύτερα τις περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, τις συγκρούσεις σταθμευμένων αυτοκινήτων ή τις στιγμές που οι περιοχές μπορεί να είναι απρόσιτες.

Στην περίπτωση των διαχειριστών ακινήτων, συχνά έχουν περισσότερη δουλειά από αυτή που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Όταν μπορείτε να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη αλλά σαφή και βελτιωμένη πρόταση που δείχνει πώς ακριβώς θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, διευκολύνει τη δουλειά τους και μοιάζουν με ροκ σταρ στους πελάτες τους. Αυτό δημιουργεί πολύτιμες σχέσεις και εμπιστοσύνη για τη διασφάλιση της παρούσας και της μελλοντικής εργασίας.

Εξορθολογισμός της διαδικασίας

Το λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες προσφέρεται για μια εύκολα επαναλήψιμη και τυποποιημένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι αγρότες και οι εκτιμητές. Μπορείτε να κλιμακώσετε αυτήν τη διαδικασία εκπαιδεύοντας γρήγορα νέους εκτιμητές για το πώς να αξιολογούν αποτελεσματικά τα δέντρα, να συλλέγουν δεδομένα σε προκατασκευασμένα πρότυπα και, στη συνέχεια, να μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες σε φύλλα τιμολόγησης και προτάσεις.

Αυτό διευκολύνει ταχύτερες επιτόπιες αξιολογήσεις και συνεπώς ταχύτερη παράδοση των προτάσεων στον πελάτη. Οι πελάτες εκτιμούν τις γρήγορες ανατροπές και μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα τη γραμμή πωλήσεών σας και να κερδίσετε περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε εργασία.

Μια βελτιωμένη διαδικασία βοηθά επίσης το brand σας να γίνει συνώνυμο της συνεπούς και έγκαιρης επικοινωνίας. Οι σαφείς συστάσεις των ειδικών και οι προτάσεις υψηλής ποιότητας μπορούν να επιφέρουν υψηλότερες τιμές και να οδηγήσουν σε υψηλότερα μικτά περιθώρια κέρδους. Οι πελάτες βλέπουν μεγαλύτερη αξία σε έναν πάροχο υπηρεσιών όταν κατανοούν καλύτερα γιατί γίνονται οι συστάσεις και πιστεύουν ότι έχετε κατά νου το καλύτερο συμφέρον τους.

Αξιολογήσεις μεγάλης εικόνας

Λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες

Κατά τη διάρκεια μιας αξιολόγησης τοποθεσίας, κάθε δέντρο επιθεωρείται και οι ανάγκες συντήρησης καθορίζονται από τους στόχους των πελατών και τις δικές σας δενδροκομικές γνώσεις.

Το λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες καθιστά εύκολο να αποδείξετε πόσο καλύτερα μπορείτε να διαχειριστείτε τις ιδιότητες του πελάτη, καθώς κάθε στρατηγική συντήρησης που προτείνετε μπορεί να συνοδεύεται από δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία που ο πελάτης μπορεί να δει μόνος του στην αντιστοιχισμένη πρότασή σας. Μπορεί επίσης να παρέχει μια πιο εύκολα ερμηνευόμενη αξιολόγηση της «μεγάλης εικόνας».

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι δημιουργείτε έναν χάρτη που απεικονίζει τα δέντρα με χρωματική κωδικοποίηση κατά συνθήκη και εμφανίζεται ένα μοτίβο που θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί όταν κοιτάζατε απλώς ένα υπολογιστικό φύλλο. Μια συγκεκριμένη περιοχή του ακινήτου έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση δέντρων δίκαιης και κακής κατάστασης (κίτρινες και πορτοκαλί κουκκίδες). Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει φτωχό έδαφος ή αναποτελεσματική άρδευση σε αυτήν την περιοχή. Η διάγνωση και η επίλυση αυτού του προβλήματος θα υπερβεί την απλή σύσταση θεραπείας των συμπτωμάτων —όπως το κλάδεμα και την αφαίρεση των δέντρων σε κακή κατάσταση— και μπορεί να σας χωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Συνεχής Επικοινωνία & Τήρηση Αρχείων

Οι εργασίες δέντρων βασίζονται συνήθως σε έργα. Με άλλα λόγια, επισκέπτεστε γενικά το ακίνητο κατά τη διάρκεια μιας καθορισμένης περιόδου κατά τη διάρκεια του έτους με συγκεκριμένο εύρος εργασίας. Η εξαιρετική διαχείριση έργου εξαρτάται από την εξαιρετική επικοινωνία.

Μπορείτε να δείξετε στον υποψήφιο πελάτη σας πώς να δημιουργήσει μια σύνδεση για να δείτε τους χάρτες δέντρων και, στη συνέχεια, να τους στείλετε καθημερινούς ή εβδομαδιαίους διαδραστικούς χάρτες επισημαίνοντας ποια δέντρα θα εργαστείτε στη συνέχεια. Αυτό διευκολύνει τον πελάτη να βοηθήσει στην προετοιμασία των χώρων εργασίας ή να εντοπίσει επερχόμενες συγκρούσεις και να σας ειδοποιήσει για την ανάγκη αλλαγής των χρονοδιαγραμμάτων. Οι χάρτες μπορούν επίσης να γίνουν δημόσια προσβάσιμοι, επιτρέποντας στους δημοτικούς πελάτες μια νέα λεωφόρο για τους ψηφοφόρους τους να ασχοληθούν με το κοινοτικό δάσος και να κατανοήσουν καλύτερα τη δουλειά που γίνεται για τη διατήρησή του.

Μπορείτε επίσης να δείξετε στον πελάτη σας πόσο σημαντική είναι η καλή τήρηση αρχείων για την προστασία από αξιώσεις ευθύνης και αμέλειας. Προσθέτοντας ένα αρχείο ιστορικού εργασίας κάθε φορά που περιποιείτε ή κλαδεύετε ένα δέντρο, αποθηκεύετε στοιχεία ότι όλα τα δέντρα συντηρούνται σωστά. Αυτές οι πληροφορίες θα καταστούν απαραίτητες σε περίπτωση αντιδικίας λόγω αστοχίας δέντρου, καθώς ο πελάτης μπορεί να αποδείξει ρητά ότι δεν υπήρξε αμέλεια για τη συντήρηση του δέντρου.

Το κλειδί για να κερδίσετε περισσότερες επιχειρήσεις είναι να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας. Η πρότασή σας είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχετε για διαφοροποίηση. Ξεχωρίζει μια πρόταση που λέει μια οπτικά συναρπαστική ιστορία, που είναι δομημένη γύρω από τις εκφρασμένες ανάγκες του πελάτη, που προσδιορίζει τα μοτίβα που χάνονται από τους ανταγωνιστές και είναι εύκολα προσβάσιμη. Ξεκινήστε να κάνετε προτάσεις υψηλής ποιότητας με λογισμικό που βασίζεται σε χάρτες και αρχίστε να κερδίζετε περισσότερη δουλειά.

Ο Sabatini είναι ο συγγραφέας περιεχομένου στο PlanIT Geo™, μια παγκόσμια εταιρεία παροχής συμβουλών και ανάπτυξης λογισμικού για την αστική δασοκομία, όπου αναπτύσσει εκπαιδευτικό περιεχόμενο στη διασταύρωση δέντρων και τεχνολογίας. Η σουίτα λογισμικού TreePlotter™ της PlanIT Geo χρησιμοποιείται παγκοσμίως από ιδιωτικές εταιρείες φροντίδας δέντρων, κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για απογραφή δέντρων και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενίσχυση προτάσεων εργασίας με λογισμικό διατίθενται στη διεύθυνση planitgeo.com.

Έχετε κάποιο σχόλιο να μοιραστείτε; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα Σχόλια παρακάτω ή στείλτε ένα e-mail στον Συντάκτη στη διεύθυνση [email protected].

Schreibe einen Kommentar