Μετατρέψτε τον πίνακα Pinterest σας σε πραγματικότητα

0
Μετατρέψτε τον πίνακα Pinterest σας σε πραγματικότητα

Με δισεκατομμύρια καρφιτσωμένες φωτογραφίες και ιδέες διακόσμησης σπιτιού, το Pinterest μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Το Pinterest διαθέτει τα πάντα, από ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε την αυλή του σπιτιού σας, μέχρι το χαλί του σαλονιού να διαλέξετε, το γραμματοκιβώτιο που ταιριάζει καλύτερα στην έντονο κόκκινο πόρτα σας.

Το Pinterest μπορεί να προσφέρει έμπνευση σε όποιον θέλει να ανανεώσει το σπίτι του ή να ενημερώσει τον εξωραϊσμό του. Ωστόσο, είναι συχνά εύκολο να παγιδευτείς σε μια «κουνελότρυπα» του Pinterest κυνηγώντας ιδέες και ξεχνάς να τις κάνεις πράξη.
Στην Ohio Valley Group, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να είστε σίγουροι και προετοιμασμένοι κατά τον σχεδιασμό του σπιτιού των ονείρων σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πνιγεί – κάντε αυτά τα βήματα για να κάνετε ένα σχέδιο και να κάνετε πραγματικότητα τον πίνακα Pinterest σας.

Τι είναι το Pinterest;

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα, το Pinterest είναι ένας ιστότοπος που φιλοξενεί δισεκατομμύρια φωτογραφίες και έγγραφα που ένας χρήστης μπορεί να «καρφιτσώσει» και να αποθηκεύσει στον προσωπικό του πίνακα. Απλώς πληκτρολογήστε μια φράση, όπως „κομψά διακοσμητικά κουζίνας“ και θα εμφανιστούν αμέσως αμέτρητες φωτογραφίες με έξυπνα ντουλάπια και κομψά διακοσμητικά πάγκου.

Με τα χρόνια, το Pinterest έχει γίνει μια δημοφιλής πλατφόρμα για άτομα που θέλουν να αποκτήσουν διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες τέχνες, χειροτεχνίες, αρτοποιεία και – φυσικά – ιδέες εξωραϊσμού και διακόσμησης σπιτιού.

Με δισεκατομμύρια «καρφιτσωμένες» φωτογραφίες για να διαλέξετε, το Pinterest μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε έμπνευση – αλλά μπορεί επίσης να γίνει πηγή άγχους και άγχους. Γι‘ αυτό είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει ένα σχέδιο.

Από πού πρέπει να ξεκινήσω;

Αρχικά, ξεκινήστε οργανώνοντας. Φτιάξτε έναν φάκελο κουζίνας, έναν φάκελο για το σαλόνι, έναν φάκελο για την αυλή, έναν φάκελο για την πισίνα, έναν φάκελο κήπου, κ.λπ. Η οργάνωση όλων των διαφορετικών φωτογραφιών και των εμπνεύσεών σας σε χωριστούς φακέλους θα κάνει τα πράγματα λιγότερο αγχωτικά και θα διευκολύνει την ταξινόμηση.

Το να έχετε τα πάντα οργανωμένα θα σας επιτρέψει επίσης να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Αντί να βρείτε μια πόρτα που σας αρέσει και να πρέπει να ταξινομήσετε ένα συνονθύλευμα φωτογραφιών για τριάντα λεπτά για να βρείτε ένα αντίστοιχο γραμματοκιβώτιο, απλώς μεταβείτε από τον ένα φάκελο στον άλλο για να συγκρίνετε ιδέες και να κρατήσετε σημειώσεις.

Ένας άλλος τρόπος για να παραμείνετε οργανωμένοι είναι να εμμείνετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στυλ. Υπάρχουν δεκάδες για να διαλέξετε, όπως «ρουστίκ», «εξοχή», «μοντέρνο», «μποέμ», «Boho» και πολλά άλλα. Η προσκόλληση σε ένα στυλ θα μειώσει το άγχος σας όταν προσπαθείτε να ταιριάξετε σχέδια, θέματα και χρωματικούς ουρανίσκους.

Το πιο σημαντικό, μην φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί! Με τόσες πολλές ιδέες για να διαλέξετε, είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρείτε ένα στυλ που να ταιριάζει με τις ανάγκες της οικογένειάς σας και την προσωπικότητά σας ταυτόχρονα. Ρίξτε μερικά ενδιαφέροντα και μοναδικά σχέδια στους φακέλους σας – ποτέ δεν ξέρετε με τι μπορεί να καταλήξετε.

Υπάρχουν τόσα πολλά για να διαλέξετε – Πώς να διαλέξω;

Μετά από ώρες αναζήτησης, σύγκριση φωτογραφιών και κυνηγώντας σχέδια μέσα από αυτήν την τρύπα από το Pinterest για την οποία σας προειδοποιήσαμε, μπορεί να νιώσετε λίγο συγκλονισμένοι. Με τόσο πολύ περιεχόμενο, πώς μπορείτε να επιλέξετε;

Ένας καλός τρόπος για να περιορίσετε τη λίστα σας είναι να επισκεφτείτε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Τι σας αρέσει στο σπίτι και την αυλή τους; Τι αγαπάς? Τι μισείς κρυφά;

Το να βλέπεις φωτογραφίες σε μια οθόνη υπολογιστή και να τις βλέπεις σε δράση είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να σας αρέσει ο χρωματικός ουρανίσκος σε μια φωτογραφία του Pinterest αλλά να τον μισείτε στην πραγματική ζωή. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας αρέσει ένα συγκεκριμένο στυλ πολύ περισσότερο προσωπικά από ό,τι όταν κάνετε κύλιση στην εφαρμογή σας.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κανένα πραγματικό παράδειγμα αυτού που ψάχνετε, το επόμενο καλύτερο πράγμα θα ήταν να λάβετε επαγγελματική συμβουλή. Οι επαγγελματίες τοπιογράφοι και οι σχεδιαστές σπιτιού θα μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο ποια στυλ και χρώματα ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις του σπιτιού, της οικογένειας και των προσωπικών σας προτιμήσεων. Δείξτε τους τον πίνακα Pinterest σας και ίσως μπορέσουν να συνθέσουν εκπληκτικούς συνδυασμούς που διαφορετικά δεν θα φανταζόσασταν.

Έχω τη λίστα μου – Είμαι έτοιμος;

Δυστυχώς, δεν θα χωρέσουν όλα στην αυλή σας ή θα ταιριάζουν καλά με το σπίτι σας. Μόλις έχετε μια καλή ιδέα για το τι θέλετε να συμπεριλάβετε κατά την αναδιαμόρφωση, ανατρέξτε στις σημειώσεις σας και αποφασίστε με τι να προχωρήσετε και τι να αφήσετε πίσω. Θα προτιμούσατε να έχετε ένα κιόσκι και μια κούνια βεράντας; Ή μια πισίνα και νέο κατάστρωμα; Τώρα είναι η ώρα να πάρετε τις δύσκολες αποφάσεις.

Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσετε τον προϋπολογισμό σας. Πριν πάτε σε έναν οικότοπο ή έναν διακοσμητή σπιτιού, έχετε έναν λεπτομερή προϋπολογισμό. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη δημιουργία του σπιτιού των ονείρων σας. Το να έχετε έναν προϋπολογισμό θα δώσει στους επαγγελματίες με τους οποίους εργάζεστε μια καλή ιδέα για το τι πρέπει να προτείνουν και πώς να προχωρήσουν, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας. Υπολογίστε πόσα μπορείτε εύλογα να ξοδέψετε και προσθέστε περίπου 15% επιπλέον για να καλύψετε τυχόν απροσδόκητα έξοδα.

Όλα είναι έτοιμα, τι κάνω τώρα;

Αυτό είναι! Έχετε οργανώσει τις εμπνεύσεις σας στο Pinterest, έχετε ορίσει έναν προϋπολογισμό, έχετε πάρει ιδέες από φίλους και μέλη της οικογένειας και τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε κάνοντας το σπίτι των ονείρων σας πραγματικότητα.

Τώρα που έχετε υλοποιήσει το σχέδιό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε το διαδικτυακό μας Vision Planner. Όταν απαντάτε στις ερωτήσεις να είστε όσο πιο λεπτομερείς μπορείτε. Αυτό θα μας επιτρέψει να δούμε ακριβώς ποιοι είναι οι στόχοι, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σας, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε ένα σχέδιο που να ταιριάζει στις ανάγκες της οικογένειάς σας. Μαζί, μπορούμε να εργαστούμε για να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και το ποιοι είμαστε, επισκεφθείτε μας online ή καλέστε στο (440) 543-0500.

Schreibe einen Kommentar