Ξεκινήστε τη Νέα σας αυλή με το Vision Planner μας

0
Ξεκινήστε τη Νέα σας αυλή με το Vision Planner μας

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τη νέα χρονιά ως μια νέα αρχή. Είναι καιρός να δεσμευτούν να βελτιώσουν τον εαυτό τους και τον τρόπο ζωής τους και να πρωτοστατήσουν σε έργα που έχουν αναβάλει. Στην Ohio Valley Group, πιστεύουμε ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά είναι να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα έργα σας για το 2019. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε την αυλή των ονείρων σας, ξεκινώντας με τον δικό μας σχεδιαστή οράματος.

Τι είναι ο σχεδιαστής οράματος;

Πρώτα πράγματα πρώτα, τι είναι ένας σχεδιαστής οράματος; Το vision planner είναι ένα εργαλείο που έχουμε στον ιστότοπό μας, μπορείτε να το βρείτε στο www.ohiovalleygroup.com/vision-planner. Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα σχεδιασμού οράματος για να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους στόχους σας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Είμαστε παθιασμένοι να κάνουμε τους στόχους σας πραγματικότητα και το εργαλείο σχεδιασμού οράματος μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα πώς να το κάνουμε αυτό.

Πώς λειτουργεί ο σχεδιαστής οράματος;

Ο σχεδιαστής οράματος ξεκινά με τα βασικά. τα στοιχεία επικοινωνίας και την τοποθεσία σας, ώστε να μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να δούμε πού θα είναι το έργο σας. Στη συνέχεια, θα απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων. Για παράδειγμα, πώς διασκεδάζετε συνήθως και πόσα άτομα περιλαμβάνει συνήθως; Ποια χόμπι απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας; Υπάρχουν ειδικές περιστάσεις σχετικά με την ιδιοκτησία σας που πρέπει να γνωρίζουμε;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις μας βοηθούν να κατανοήσουμε όχι μόνο την τεχνική πτυχή του έργου ανακαίνισής σας, αλλά και ποια θα πρέπει να είναι η αίσθηση και η ατμόσφαιρα του χώρου σας. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες της οικογένειάς σας, καθώς και για οποιεσδήποτε παραμέτρους μπορεί να έχει το έργο σας, τόσο καλύτερα θα σας βοηθήσουμε να κάνετε το σχέδιο σχεδιασμού σας. Θα σας κάνουμε επίσης συγκεκριμένες ερωτήσεις όπως το χρονικό πλαίσιο για το έργο σας, τυχόν χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρει να προσθέσετε και συγκεκριμένα χρώματα ή υλικά που θέλετε να συμπεριλάβετε ή να αποφύγετε. Όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε να είστε με τις απαντήσεις σας, τόσο καλύτερα θα είμαστε σε θέση να ταιριάξουμε ακριβώς το όραμά σας.

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός οράματος;

Τι καλύπτει ο σχεδιαστής οράματος, ρωτάτε; Λοιπόν, με μια λέξη, τα πάντα. Ο σχεδιαστής οράματος διατρέχει κάθε πτυχή της αυλής σας και πιθανή αναδιαμόρφωση. Ρωτάει για γενικές προτιμήσεις σχεδιασμού, ποιο φύλλωμα θέλετε να ενσωματώσετε, απαιτήσεις φωτισμού και άρδευσης και πολλά άλλα. Θα συζητήσουμε επίσης τον προϋπολογισμό σας και την έμπνευση πίσω από το έργο αναδιαμόρφωσής σας. Όσο πιο αναλυτικές είναι οι απαντήσεις σας, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, εάν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζετε ή δεν νιώθετε άνετα να το μοιραστείτε μαζί μας, μην διστάσετε να το αφήσετε κενό και μπορούμε να το εξηγήσουμε περαιτέρω ή να το συζητήσουμε αργότερα.

Γιατί είναι σημαντικό το Vision Planner;

Ως εταιρεία, λαμβάνουμε κάθε έργο στο οποίο εργαζόμαστε πολύ σοβαρά. Από την αρχή μέχρι το τέλος, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βεβαιωθούμε ότι κάθε λεπτομέρεια γίνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Δεν υπάρχουν δύο έργα εξωραϊσμού που να είναι ίδια και όσο καλύτερα μπορούμε να γνωρίσουμε εσάς και τις προσδοκίες σας, τόσο καλύτερα θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε ένα έργο για το οποίο πέφτετε με τα μούτρα. Ο σχεδιαστής οράματος ανοίγει τις γραμμές επικοινωνίας και μας βοηθά να δούμε το έργο από τη δική σας οπτική γωνία.

Τι συμβαίνει αφού συμπληρώσω το Vision Planner;

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το Vision Planner, θα εξετάσουμε τις απαντήσεις σας και θα αρχίσουμε προσεκτικά να σχεδιάζουμε ένα σχέδιο που πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει καλά για εσάς. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας πούμε τις αρχικές μας σκέψεις. Μαζί, θα εργαστούμε συλλογικά για να αποφασίσουμε πώς θα μοιάζει το τελικό προϊόν και να ξεκινήσουμε το έργο. Θα καθορίσουμε έναν ολοκληρωμένο προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα για το έργο, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε τον χώρο των ονείρων σας το 2019, το Vision Planner είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Για να μάθετε περισσότερα ή να συμπληρώσετε ένα, επισκεφθείτε μας online. Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουμε το όραμά σας, τόσο πιο γρήγορα οι ειδικοί του Ohio Valley Group μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται για να το κάνουν πραγματικότητα. Τι περιμένεις? Συμπληρώστε τον προγραμματιστή οράματός σας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar