Ο Robin Autopilot λανσάρει τη νέα πλατφόρμα κονσόλας Fleet

2
Ο Robin Autopilot λανσάρει τη νέα πλατφόρμα κονσόλας Fleet
image_pdf

Η εταιρεία τεχνολογίας ρομποτικής κοπής και ρομποτικής κοπής (RaaS) Robin Autopilot κυκλοφόρησε την πλατφόρμα Fleet Console, ένα σύστημα διαχείρισης στόλου πολλαπλών κατασκευαστών που επιτρέπει στους τοπικούς να αναθεωρούν την κατάσταση των στόλων ρομποτικών χλοοκοπτικών τους, να στέλνουν εντολές στόλου, να παρακολουθούν τη συντήρηση , κι αλλα.

Η Fleet Console είναι η τελευταία καινοτομία στην επεκτεινόμενη προσφορά προϊόντων και τεχνολογίας της Robin για τους αναπτυσσόμενους βιομηχανία ρομποτικής κοπής. Ο αρθρωτός σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας διαχείρισης στόλου της επιτρέπει να ενσωματώνεται εύκολα με πολλαπλές μάρκες και μοντέλα ρομπότ εξυπηρέτησης, μαζί με διάφορα λογισμικά επιτόπιας εξυπηρέτησης και συστήματα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM).

Αρχικά, η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη με τις ακόλουθες ενσωματώσεις:στόλοι ρομποτικών χλοοκοπτικών

  • Aviator, η εσωτερική υπηρεσία του Robin και το λογισμικό CRM
  • Ρομποτικά χλοοκοπτικά συνδεδεμένα με σύννεφο Husqvarna
  • Έλεγχος ταυτότητας τρίτου μέρους με χρήση σύνδεσης Google
  • Χάρτες Google για οπτικοποίηση και δρομολόγηση

Επιπλέον, η κονσόλα Fleet θα προσφέρει τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά κατά την κυκλοφορία:

  • Πίνακας ελέγχου κατάστασης ρομπότ
  • Ιστορικό ειδοποιήσεων για κάθε ρομπότ
  • Παρακολούθηση συντήρησης ειδών φθοράς
  • Αποτελεσματική δρομολόγηση πληρώματος σε όλα τα ρομπότ που χρειάζονται σέρβις

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε το Fleet Console στους συνδρομητές μας και σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις ενσωματώσεις και τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα στο εγγύς μέλλον», δήλωσε ο Hiten Sonpal, Διευθύνων Σύμβουλος, Robin Autopilot. «Για την κυκλοφορία, επιλέξαμε να ενσωματωθούμε πρώτα στη Husqvarna λόγω της υψηλής ποιότητας των χλοοκοπτικών τους και της τεχνογνωσίας τους στον κλάδο ως ο κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά.

«Πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν, θα δημοσιεύσουμε τη δική μας διεπαφή προγραμματισμού για να υποστηρίξουμε την ενσωμάτωση της επόμενης γενιάς εμπορικών αυτόνομων χλοοκοπτικών μηχανών από κατασκευαστές όπως οι Graze, Greenzie και Scythe», συνέχισε η Sonpal.Βραχυπρόθεσμα, σκοπεύουμε επίσης να αναπτύξουμε ενσωματώσεις σε άλλα λογισμικά υπηρεσιών πεδίου και συστήματα CRM όπως Salesforce, Quickbooks, Aspire, LMN, Service Autopilot, Lawn Buddy και άλλα».

Το Robin’s Fleet Console είναι άμεσα διαθέσιμο για όλους τους νέους και υπάρχοντες συνδρομητές Robin.

Θέλετε να μιλήσετε για επιλογές εξοπλισμού με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ εξοπλισμού στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar