Πολυτελή ρομποτικά χλοοκοπτικά με θέμα τα αυτοκίνητα; Όχι αρκετά ακόμα!

2
Πολυτελή ρομποτικά χλοοκοπτικά με θέμα τα αυτοκίνητα;  Όχι αρκετά ακόμα!
image_pdf

πολυτέλεια

ΟΠΑ, τι?! Η Tesla λάνσαρε ένα κομψό, διακριτικό ρομποτικό χλοοκοπτικό; ΟΧΙ ακριβως. Για λίγη διασκέδαση, το Car Lease Fetcher, ένας ιστότοπος σύγκρισης μίσθωσης αυτοκινήτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να επαναλάβει πέντε πολυτελή αυτοκίνητα ως ρομποτικά χλοοκοπτικά — σε ορισμένες περιπτώσεις βασισμένα σε πραγματικές ρομποτικά χλοοκοπτικά. Εδώ είναι μερικές από τις φανταστικές αποδόσεις τους και ποιος ξέρει, μπορεί να πιάσει η ιδέα;! Μείνετε συντονισμένοι!

• Tesla CyberMower

Με βάση το συμπαγές Bosch Indego 400 Connectτο αυτόνομο χλοοκοπτικό εμπνευσμένο από την Tesla Cybertruck (παραπάνω) μοιάζει σαν να έχει τα θεμέλια για να επισκιάσει οποιονδήποτε προηγούμενο νικητή του Robot Wars χάρη στον αδιαπέραστο εξωσκελετό του που ενώνεται με ένα μεταξένιο δέρμα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Το «CyberMower» αντλεί περισσότερη έμπνευση από το πραγματικό μοντέλο αυτοκινήτου με την αναδιπλούμενη θήκη αποθήκευσης χόρτου που αντικατοπτρίζει το κρεβάτι αποθήκευσης του Cybertruck. Για να μην αναφέρουμε τον ενιαίο μπροστινό προβολέα που σημαίνει ότι αυτό το μωρό μπορεί να κουρεύει το γρασίδι σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, χωρίς να φαίνεται ποτέ!

Όταν πρόκειται για το γκαράζ, το μήλο δεν πέφτει μακριά από το δέντρο. Η φουτουριστική δομή από ανοξείδωτο χάλυβα κάνει το «CyberMower» να αισθάνεται σαν στο σπίτι του καθώς φωλιάζει στον προσαρμοσμένο μίνι υπερσυμπιεστή του στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επόμενο κούρεμα.

• Χλοοκοπτική μηχανή εδάφους

πολυτέλεια

Αποκτώντας σχεδιαστική έμπνευση από το άλογο εργασίας Ambrogio Robot L60το χλοοκοπτικό Range Rover παρέχει την ισχύ και τον έλεγχο που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των πιο ζιζανίων αυλών τις πιο υγρές μέρες.

Φημισμένη για την ανδρεία της στο 4×4, η Land Rover διασφάλισε ότι το χλοοκοπτικό της δεν θα περιοριζόταν στην περίμετρο οποιασδήποτε αυλής. Θα μπορούσε αυτό το ορεινό όχημα να φτάσει στην κορυφή του Έβερεστ, με τις ζάντες αλουμινίου 21” 5 Split-Spoke Diamond Turned και το εντυπωσιακό αλλά ξεχωριστό μπροστινό μέρος;

Όταν τελειώσει η μέρα, το «Range Mower» αντιμετωπίζει δύσκολα εδάφη για να επιστρέψει στο σπίτι του, με θέα στη θάλασσα κάτω από τα βράχια.

Για περισσότερα πολυτελή αυτοκίνητα που επαναλαμβάνονται ως ρομποτικά χλοοκοπτικά, όπως η „Ferrari 812 Supergrassed“, η „Grass-ton Martin DB5“ και η „Bugatti La Voiture Mo-ire“, εμπνευσμένη από την πραγματική Husqvarna 435X AWD, δείτε το Σελίδα Λήψης ενοικίασης αυτοκινήτου.

Schreibe einen Kommentar