Πώς η ανακύκλωση προστατεύει τα ζώα και τους ανθρώπους

0
Πώς η ανακύκλωση προστατεύει τα ζώα και τους ανθρώπους

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα ζώο να προσπαθεί να φάει κάτι από τα σκουπίδια που δεν ήταν τροφή; (Πόντοι μπόνους αν ήταν το κατοικίδιό σας). Πάρα πολλοί από εμάς έχουμε δει την άγρια ​​ζωή να προσπαθεί με επιτυχία ή ανεπιτυχώς να καταναλώσει σκουπίδια νομίζοντας ότι ήταν τροφή. Μπορεί να είναι ενοχλητικό! Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε τρόπος να αποτραπεί αυτό από το να συμβεί εντελώς;

Η ανακύκλωση είναι η πιο εύκολη απάντηση. Πώς επηρεάζει η ανακύκλωση την άγρια ​​ζωή; Λοιπόν, αυτό θα καλύψουμε στο ιστολόγιο αυτής της εβδομάδας. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε γιατί η ανακύκλωση είναι σημαντική για τη διατήρηση της άγριας ζωής (και του ανθρώπου) και πώς η ανακύκλωση μπορεί να βοηθήσει τα απειλούμενα είδη.

Πώς η ανακύκλωση βοηθά την άγρια ​​ζωή

Οι φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες συμβάλλουν στη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων των απορριμμάτων στην άγρια ​​ζωή, αλλά η πλειονότητα των απορριμμάτων είναι επικίνδυνα για τα ζώα (και τον άνθρωπο!) εάν δεν απορριφθεί σωστά. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι μπορεί να ανακυκλωθεί, σας περιγράψαμε πρόσφατα 10 κορυφαία αντικείμενα που μπορείτε να ανακυκλώσετε για να σώσετε το περιβάλλον.

πώς η ανακύκλωση επηρεάζει την άγρια ​​ζωή

Σε μικρή κλίμακα, η ανακύκλωση βοηθά την άγρια ​​ζωή, εξαλείφοντας τον κίνδυνο των ζώων να καταναλώνουν ανακυκλώσιμα απόβλητα ή να παγιδευτούν και να τραυματιστούν από τα σκουπίδια. Όταν τα ανακυκλώσιμα υλικά ταξινομούνται σε υπαίθριους εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης, βοηθά επίσης στη διατήρηση των οικοτόπων τους. Το να ξοδεύετε χρόνο για να μαζέψετε μετά από λιγότερο προσεκτικούς ανθρώπους για να απορρίψετε και να ανακυκλώσετε σωστά τα σκουπίδια που έχουν απομείνει είναι τόσο ωφέλιμο. Ειδικά αν βρίσκεστε κοντά σε πηγή νερού. Όλοι γνωρίζουμε τη ζημιά που μπορούν να κάνουν τα σκουπίδια στη θαλάσσια ζωή, στα πουλιά, ακόμη και στους σέρφερ και τους κολυμβητές.

Σε μεγάλη κλίμακα, απομάκρυνση σκουπιδιών και η ανακύκλωση βοηθά την άγρια ​​ζωή μειώνοντας την ανάγκη επέκτασης των χωματερών, των ορυχείων και των εργασιών γεώτρησης. Ένα από τα κύρια οφέλη της ανακύκλωσης είναι η διατήρηση των φυσικών πόρων. Η συγκομιδή παρθένων υλικών καταπατά ενδιαιτήματα άγριας ζωής και συνεπάγεται μεγάλη χρήση ενέργειας. Η ανακύκλωση βοηθά επίσης έμμεσα στη διατήρηση των ζωικών ενδιαιτημάτων μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούν την κλιματική αλλαγή. (Αυτό φέρνει μια εντελώς νέα προοπτική στον όρο «πράσινη ανακύκλωση»).

Πώς η ανακύκλωση μπορεί να βοηθήσει τα απειλούμενα είδη

Αν έχετε πάει ποτέ σε εθνικό πάρκο, μπορεί να έχετε δει φανταχτερούς υπαίθριους εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης με περίτεχνους μηχανισμούς λειτουργίας. Ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να έχουμε έναν τόσο περίπλοκο σχεδιασμό είναι η προστασία της άγριας ζωής από τα ανακυκλώσιμα απόβλητα και άλλα σκουπίδια μέσα. (Οι αρκούδες μπορούν να είναι τόσο έξυπνες όσο και οι τουρίστες όταν πρόκειται να ανοίξουν αυτούς τους εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης). Ορισμένες περιοχές διατήρησης φιλοξενούν είδη υπό εξαφάνιση που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να επηρεαστούν αρνητικά από τα απορρίμματα.

πώς η ανακύκλωση μπορεί να βοηθήσει τα απειλούμενα είδη

Οι απορρίψεις πλαστικών παραμένουν ένα σοβαρό πρόβλημα για τα απειλούμενα είδη, ειδικά στον ωκεανό. Η ανακύκλωση είναι μια απλή λύση κρατώντας αυτές τις επικίνδυνες ουσίες μακριά από την άγρια ​​ζωή. Οι άνθρωποι επωφελούνται επίσης από την ανακύκλωση! Η μετάβαση στην παραλία, η ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες αναψυχής όπως η πεζοπορία είναι πολύ πιο ευχάριστες χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα σκουπίδια.

Πώς η ανακύκλωση προστατεύει τα ζώα και τους ανθρώπους

Η ανακύκλωση προσφέρει πολλά οφέλη για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Ο ρυθμός ανάκτησης απορριμμάτων αυξάνεται κάθε χρόνο καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο εκπαιδευμένοι σχετικά με τις λύσεις ανακύκλωσης μέσω:

Αυτό οδήγησε σε μείωση της περιεκτικότητας σε χώρους υγειονομικής ταφής και της ποσότητας των απορριμμάτων που παράγονται ανά άτομο.

πώς η ανακύκλωση προστατεύει τα ζώα και τους ανθρώπους

Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι η ανακύκλωση δεν είναι πάντα απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος και μπορείτε απλά να πετάξετε τα πάντα στα σκουπίδια. αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ανακύκλωση ηλεκτρονικών απορριμμάτων και το χρησιμοποιημένο λάδι κινητήρα είναι βασικά μια αναγκαιότητα για την προστασία των ανθρώπων και της άγριας ζωής από τη μόλυνση του νερού. Τα απορριπτόμενα ηλεκτρονικά απόβλητα περιέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως ο υδράργυρος και το κάδμιο που μπορούν να εκπλυθούν στο έδαφος και στο νερό. Το λάδι κινητήρα από μία μόνο αλλαγή λαδιού μπορεί να επηρεάσει αρνητικά έως και 4 εκατομμύρια λίτρα γλυκού νερού.
Η CleanRiver έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας αειφορίας παρέχοντας λύσεις ανακύκλωσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σχεδίαση προσαρμοσμένων εμπορικών κάδων ανακύκλωσης και πολλά άλλα. (Όπως βοηθώντας εταιρείες να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης γραφείου ή εργασία με άτομα με προβλήματα όρασης για την ανάπτυξη προσιτών τρόπων ανακύκλωσης για τους τυφλούς). Παρά την όλη εμπειρία, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για την προστασία των ζώων και των ανθρώπων.

________________________________________________________________________________

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές και κόλπα ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

κάτω πανό

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το Επιλογέας προϊόντων CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Schreibe einen Kommentar