Πώς να διατηρήσετε χαμηλά το κόστος ως νέος οδηγός

Πώς να διατηρήσετε χαμηλά το κόστος ως νέος οδηγός

August 3, 2022 0 Von admin

Μόλις περάσατε τις εξετάσεις οδήγησης; Συγχαρητήρια! Η επιτυχία στις εξετάσεις οδήγησης είναι μια συναρπαστική περίοδος, αλλά μπορεί να είναι δαπανηρή. Μια αναφορά από GoCompare Ασφάλιση αυτοκινήτου υποδηλώνει ότι κοστίζει πάνω από 6000 £ για να βγάλεις έναν νεαρό οδηγό στο δρόμο, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να μειώσεις το κόστος.

Πώς να διατηρήσετε χαμηλά το κόστος ως νέος οδηγός

Βρείτε ένα αυτοκίνητο

Εάν θέλετε να οδηγείτε αμέσως μετά τη δοκιμή σας, ίσως χρειαστεί να ψάξετε να αγοράσετε το δικό σας αυτοκίνητο. Ένα νέο αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολύ ακριβό, αλλά πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα σας επιτρέψουν να πληρώνετε μηνιαία, γεγονός που καθιστά δυνατή την αγορά ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου. Ενώ η άμεση αγορά αυτοκινήτου ήταν ο κανόνας, Υποτίθεται ότι το 20% των νέων 18-24 ετών μισθώνουν τώρα τα αυτοκίνητά τουςοπότε αυτή θα μπορούσε να είναι μια επιλογή που αξίζει να εξετάσετε.

Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που μπορεί να μειώσει το κόστος και να είναι εξίσου καλό. Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορεί να είναι προτιμότερα για νέους οδηγούς καθώς 1 στους 5 νέους οδηγούς έχει ατύχημα τον πρώτο χρόνο μετά την επιτυχία του τεστ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να σκεφτείτε να περιμένετε να αγοράσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας μέχρι να είστε λίγο πιο σίγουροι στους δρόμους.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Πρέπει να θυμάστε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας. Ενώ η ασφάλιση είναι ακριβή για τους νέους οδηγούς, αν οδηγείτε χωρίς αυτήν, παραβιάζετε το νόμο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να διατηρήσετε το κόστος χαμηλό. Πρώτον, η χρήση μιας σύγκρισης τιμών σάς επιτρέπει να δείτε το πλήρες φάσμα των επιλογών που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να φιλτράρετε με βάση τις απαιτήσεις σας και να συγκρίνετε τις τιμές που θα σας επιτρέψουν να διασφαλίσετε ότι δεν πληρώνετε υπερβολικά για την ασφάλισή σας. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να τοποθετήσετε ένα μαύρο κουτί στο αυτοκίνητό σας. Αυτή η συσκευή μετρά πόσο καλά οδηγείτε, γεγονός που μπορεί να μειώσει το κόστος ασφάλισης άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Φόρος και ΜΟΤ

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να φορολογήσετε το αυτοκίνητό σας online, κάτι που είναι απαραίτητο ή εάν δεν θέλετε να πληρώσετε πρόστιμο 2500 £. Πολλά αυτοκίνητα στις μέρες μας, όπως τα ηλεκτρικά οχήματα, μπορεί να έχουν μηδενικό τέλος κυκλοφορίας, αλλά θα πρέπει να καταχωρίσετε το αυτοκίνητό σας για φόρο.

Ένα MOT θα διαρκέσει για ένα χρόνο και αλλά η οδήγηση χωρίς ένα έχει ως αποτέλεσμα πρόστιμο έως £1000. Εάν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε MOT τους τελευταίους 12 μήνες, τότε δεν θα χρειαστεί να πάρετε ένα. Για καινούργια αυτοκίνητα, δεν θα χρειαστεί να λάβετε MOT έως ότου το αυτοκίνητό σας είναι 3 ετών, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος.

Σκεφτείτε επιπλέον προσόντα

Εάν θέλετε να γίνετε καλύτερος οδηγός ή ως ένας τρόπος για να μειώσετε περαιτέρω το κόστος ασφάλισης, η ολοκλήρωση μιας πιστοποίησης Pass Pluss μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Το μάθημα διαρκεί τουλάχιστον 6 ώρες για να ολοκληρωθεί και θα διασφαλίσει ότι θα αισθάνεστε άνετα στην οδήγηση σε μια σειρά εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων και των αυτοκινητοδρόμων, καθώς και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αυτό το προσόν έχει κόστος αλλά Το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να προσφέρει εκπτώσεις ως κίνητρο.

Πώς να διατηρήσετε το κόστος χαμηλό ως νέο πρόγραμμα οδήγησης είναι μια επιλεγμένη ανάρτηση