Σχεδιάζοντας την αυλή σας για το νέο έτος

0
Σχεδιάζοντας την αυλή σας για το νέο έτος

Έχετε ακούσει πιθανώς το ρητό «νέο έτος, νέος εσύ», αλλά έχετε σκεφτεί το ρητό «νέο έτος, νέα αυλή»; Το νέο έτος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε νέα έργα και να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τον χώρο γύρω σας. Ακολουθούν μερικά βήματα για τον προγραμματισμό της νέας σας αυλής:

Συγκεντρώστε μερικές ιδέες

Το πρώτο βήμα για να σχεδιάσετε τη νέα σας αυλή είναι να αποκτήσετε μια καλή ιδέα για το τι θέλετε για τον χώρο σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κοιτάζοντας γύρω σας για έμπνευση. Ξεκινήστε με τους φίλους και την οικογένειά σας. εχει κανεις καποιος που ξερεις κανει καποια ανακαινιση γρασιδιου προσφατα? Υπήρξε κάτι συγκεκριμένο που σου άρεσε ή ήθελες να εντάξεις στον χώρο σου; Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να αναζητήσετε έμπνευση. Κοιτάξτε ιστοσελίδες, όπως το Pinterest, και γκαλερί των εταιρειών εξωραϊσμού για να διαλέξετε ιδέες που θέλετε να συμπεριλάβετε στον χώρο σας. Είναι καλή ιδέα να διατηρείτε μια συλλογή των σκέψεων και των φωτογραφιών σας ή συνδέσμους σε πράγματα που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε. Όσο πιο οργανωμένοι είστε με αυτό το μέρος της διαδικασίας, τόσο καλύτερα θα είστε όταν πρόκειται για την εκτέλεση του εξωραϊσμού σας.

Αξιολογήστε τα θέλω και τις ανάγκες σας

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να συμπεριληφθούν στο τοπίο σας – χώρος για να παίζουν τα κατοικίδια και τα παιδιά, επαρκής φωτισμός, ασφαλείς διάδρομοι κ.λπ. Υπάρχουν επίσης πράγματα που θέλετε να συμπεριληφθούν στον χώρο σας, όπως πισίνες, υδάτινα στοιχεία και κιόσκια. Γράψτε μια λίστα με όλες τις ανάγκες σας και μια λίστα με όλες τις εύλογες επιθυμίες σας και ξεκινήστε να σχεδιάζετε τι μπορείτε εύλογα να χωρέσετε στο χώρο σας. Είναι σημαντικό να είστε πρακτικοί και να καταλάβετε ότι δεν θα χωρέσουν όλα στην αυλή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε προτεραιότητα σε αυτό που πιστεύετε ότι θα ωφελήσει περισσότερο εσάς, την αυλή σας και την οικογένειά σας. Μόλις έχετε μια συγκεκριμένη λίστα με αυτά που κάνετε και δεν θέλετε να συμπεριληφθούν, μπορείτε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό.

Κοιτάξτε τους Τοπικούς Τοπίου

Μόλις έχετε μια ιδέα για το τι θέλετε για την αυλή σας και τις διάφορες πτυχές που θέλετε να συμπεριλάβετε, είναι καιρός να αναζητήσετε έναν καλό τοπιογράφο. Για να το κάνετε αυτό, είναι σημαντικό να ρωτάτε για συστάσεις και να διαβάζετε online κριτικές. Οι κριτικές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμβάνετε ειλικρινή σχόλια και εμπειρίες από πρώτο χέρι σχετικά με το τι ήταν ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι οι άνθρωποι σε σχέση με την εμπειρία τους στον εξωραϊσμό. Φροντίστε να αναζητήσετε φωτογραφίες προηγούμενων έργων και να αναζητήσετε εργάτες με καλή φήμη και όμορφη δουλειά. Όσο καλύτερη είναι η εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε, τόσο καλύτερη συνολική εμπειρία θα έχετε στη δημιουργία μιας νέας αυλής για τη νέα χρονιά.

Δημιουργήστε μια γραμμή χρόνου

Τώρα που έχετε τις ιδέες σας, τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες σας και έναν αξιόπιστο τοπιογράφο για να συνεργαστείτε, είναι καιρός να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Ορισμένα έργα εξωραϊσμού θα διαρκέσουν περισσότερο από άλλα. Για παράδειγμα, μια εγκατάσταση πισίνας θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από την προσθήκη νέου φυλλώματος. Σχεδιάστε το χρονοδιάγραμμά σας ανάλογα. Εάν θέλετε να απολαύσετε το ολοκαίνουργιο αίθριο σας για το καλοκαίρι, βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα σχέδια να το χτίσετε τους πρώτους μήνες της άνοιξης. Η δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος θα διασφαλίσει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την ανακαίνιση της αυλής σας.

Συμπληρώστε το Vision Planner μας

Όταν ξέρετε τι θέλετε και πότε το θέλετε, το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώσετε το Vision Planner. Το Vision Planner θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις λεπτομέρειες του έργου σας και θα μας βοηθήσει να πάρουμε μια ιδέα για τη συνολική τιμή της ανακατασκευής σας. Το εργαλείο σχεδιασμού όρασης είναι εμπεριστατωμένο και αποτελεσματικό και θα μας βοηθήσει να βρεθούμε στην ίδια σελίδα με εσάς, ώστε να ξεκινήσουμε τη μεταμόρφωση του τοπίου σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε το Vision Planner εδώ.

Το νέο έτος είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων και η αυλή σας δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. Το 2019 είναι η χρονιά για να αποκτήσετε το τοπίο των ονείρων σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γίνει αυτό. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο (440) 543-0500.

Schreibe einen Kommentar