Σχεδιάστε το τέλειο τοπίο σας με το Vision Planner μας

0
Σχεδιάστε το τέλειο τοπίο σας με το Vision Planner μας

Σκέφτεστε να μεταμορφώσετε την αυλή σας; Έχετε το μάτι σας σε ένα υπέροχο νέο χαρακτηριστικό; Θέλετε μια νέα αρχή για το καλοκαίρι; Μην το αναβάλλεις για άλλη μια μέρα. Το Ohio Valley Group είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τα πιο πλούσια όνειρά σας. Αυξήστε το επόμενο έργο σχεδίασης τοπίου αμέσως συμπληρώνοντας το Vision Planner, ένα διαδικτυακό εργαλείο στον ιστότοπό μας που μας βοηθά να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να μετατρέψετε αυτές τις ονειροπολήσεις σε ένα εκπληκτικό τελικό προϊόν.

Κάθε έργο όμορφου σχεδιασμού τοπίου ξεκινά με ένα όραμα, αλλά η μετατροπή αυτού του οράματος σε πραγματικότητα είναι συνήθως πολύ πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Η καρδιά του πάθους του Ohio Valley Group είναι να βοηθάει τους πελάτες μας να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους για τον εξωραϊσμό. Γι‘ αυτό δημιουργήσαμε το Vision Planner. Το Vision Planner είναι ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που είναι εύκολα προσβάσιμο και θέτει μια ποικιλία από απλές ερωτήσεις σχετικά με την τοποθεσία, τον τρόπο ζωής, τις προτιμήσεις, τα προηγούμενα έργα, τους χρονικούς περιορισμούς και πολλά άλλα. Οι απαντήσεις σας θα μας πουν για τις ανάγκες σας, τι σας αρέσει και ίσως το πιο σημαντικό τι δεν σας αρέσει. Το Vision Planner ανοίγει τις γραμμές επικοινωνίας μας και μας βοηθά να δούμε το έργο από τη δική σας οπτική γωνία. Η συμπλήρωση του Vision Planner είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της αυλής που πάντα θέλατε.

Το να μπορείτε να διατυπώσετε με σαφήνεια το όραμά σας είναι ένα κρίσιμο βήμα για την επίτευξη του επιθυμητού τελικού αποτελέσματος, αλλά υπάρχουν μια σειρά από άλλα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν στην πορεία. Είμαστε περήφανοι για μια διεξοδική διαδικασία σχεδιασμού που μας δίνει τη δυνατότητα να μάθουμε για εσάς και την ιδιοκτησία σας και να ανακαλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να συνεργαστούμε μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Θεωρήστε το Vision Planner μας τη γραμμή εκκίνησης, παρέχοντάς μας τις βασικές λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε το έργο σας για το σχεδιασμό τοπίου.

Το Vision Planner θα κάνει ερωτήσεις που κυμαίνονται από το ιδανικό σας χρονοδιάγραμμα μέχρι τα χόμπι που απολαμβάνει η οικογένειά σας, ώστε να καταλάβουμε πραγματικά τι ακριβώς ψάχνετε. Οι ερωτήσεις θα μας πουν περισσότερα για τις γενικές σχεδιαστικές σας προτιμήσεις, το φύλλωμα που θέλετε να ενσωματώσετε, τις απαιτήσεις φωτισμού και άρδευσης που έχετε και πολλά άλλα. Οι απαντήσεις σας θα μας ενημερώσουν όχι μόνο για τις τεχνικές σας ανάγκες αλλά και για την ατμόσφαιρα που ελπίζετε να επιτύχετε. Θα ξεκινήσετε με τα βασικά: πού ζείτε και πώς να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να μπορούμε να έρθουμε σε επαφή όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε. Προχωρώντας, θα διαπιστώσετε ότι το Vision Planner αναλύεται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • Σχέδιο
 • Κατασκευή/Εγκατάσταση
 • Φύτεμα
 • Άρδευση & Φωτισμός
 • Προϋπολογισμός & Επόμενα Βήματα

Μερικές ερωτήσεις που θα κάνει ο Vision Planner περιλαμβάνουν:

 • Πώς θα περιγράφατε το στυλ σας;
 • Ποια χαρακτηριστικά σας ενδιαφέρουν;
 • Ποιες ειδικές εκδηλώσεις έχετε στη διάθεσή σας;
 • Μπορείτε να περιγράψετε πώς διασκεδάζετε συνήθως και για πόσα άτομα;
 • Υπάρχουν συγκεκριμένα υλικά και χρώματα που σας ενδιαφέρουν; Κάποια προς αποφυγή;
 • Σας αρέσει η κηπουρική ως χόμπι ή προτιμάτε χαμηλότερη συντήρηση;

Όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε να είστε με τις απαντήσεις σας, τόσο καλύτερα θα είμαστε σε θέση να ταιριάξουμε ακριβώς το όραμά σας. Έχοντας αυτές τις απαντήσεις θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε εσάς και το όραμά σας σε βαθύτερο επίπεδο, ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε ως ομάδα για να παραδώσουμε το ακίνητο που ονειρευόσασταν.

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το Vision Planner, θα εξετάσουμε τις απαντήσεις σας και θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε μια στρατηγική που θα σας οδηγήσει εκεί που θα θέλατε να είστε. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε το αρχικό μας σχέδιο και τα επόμενα βήματα. Θα εργαστούμε ως ομάδα για να αποφασίσουμε πώς θα είναι το τελικό προϊόν, ποιος είναι ο ρεαλιστικός προϋπολογισμός και το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. Εάν είστε έτοιμοι να περιτριγυριστείτε από τον εξωτερικό σχεδιασμό των ονείρων σας, ξεκινήστε από εδώ. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε τον προορισμό σας στο τοπίο, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να σας φτάσουμε εκεί.

Επισκέψου το Vision Planner για να ξεκινήσετε. Χρειάζεστε κάποια έμπνευση; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας πρόσφατες εργασίες.

Schreibe einen Kommentar