Τι περιλαμβάνει μια έρευνα δέντρων;

Τι περιλαμβάνει μια έρευνα δέντρων;

Juni 23, 2022 0 Von admin

Οι ιδιοκτήτες γης που διαθέτουν οικόπεδα με δέντρα έχουν μια σειρά από νομικές ευθύνες, ένα από τα οποία είναι να διασφαλίσουν ότι τα δέντρα τους δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια. Για παράδειγμα, εάν τα δέντρα βρίσκονται σε ένα ανοιχτό πάρκο στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση το κοινό, ο ιδιοκτήτης του πάρκου πρέπει να διασφαλίσει ότι τα δέντρα είναι ασφαλή.

Για να διατηρήσουν τα δέντρα απαλλαγμένα από κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια, οι ιδιοκτήτες γης μπορεί να χρειαστεί να κόψουν τα δέντρα ή να κόψουν τα κλαδιά. Ακριβώς όπως η συντήρηση στέγης στο σπίτι ή η συντήρηση δημόσιων δρόμων, τα δέντρα απαιτούν συνεχείς αξιολογήσεις για τον εντοπισμό πιθανών κινδύνων για την ασφάλεια.

Τι περιλαμβάνει μια έρευνα δέντρων;

Τι είναι η Δέντρο Έρευνα;

ΕΝΑ έρευνα δέντρου είναι ένας αντικειμενικός τρόπος μέτρησης του πόσο ασφαλές είναι ένα δέντρο και συλλέγει πληροφορίες για ένα οικόπεδο και τα δέντρα που φυτεύονται σε αυτό. Η έρευνα εξετάζει την ηλικία, τον αριθμό, την τοποθεσία και είδη δέντρωνκαι πραγματοποιείται από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Μια έρευνα δέντρων είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη μέθοδος συλλογής όλων αυτών των πληροφοριών. Πρέπει να ακολουθεί ένα προκαθορισμένο σύνολο κατευθυντήριων γραμμών και να πληροί ένα νομικό πρότυπο.

Πώς να εκτελέσετε μια έρευνα δέντρων

Η εκτέλεση μιας έρευνας δέντρου μπορεί να ακούγεται περίπλοκη στην αρχή, αλλά αφού την έχετε κάνει μερικές φορές, γίνεται δεύτερη φύση. Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη διεξαγωγή μιας επαγγελματικής έρευνας δέντρων.

Χωρίστε τη Γη σας σε Περιοχές

Προτού μπορέσετε να αρχίσετε να μετράτε τα δέντρα σας, θα χρειαστεί να χωρίσετε τη γη σας σε μικρότερες, πιο διαχειρίσιμες περιοχές. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα δέντρο στο οικόπεδό σας.

Καθιερώστε μια διαδρομή που σας διευκολύνει να ερευνήσετε κάθε μέρος της γης σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από το ένα άκρο και να εργαστείτε μέχρι το άλλο άκρο της πλοκής σας σε γραμμές, ή ίσως προτιμάτε να εργαστείτε σε τέταρτα.

Συγκεντρώστε τον εξοπλισμό σας

Θα χρειαστείτε μια σειρά εξοπλισμού για τη διεξαγωγή μιας έρευνας δέντρων. Ο ακριβής εξοπλισμός εξαρτάται από το συγκεκριμένο οικόπεδο, το ύψος των δέντρων σας και το πώς σκοπεύετε να παρακολουθείτε ποια δέντρα έχετε ήδη ερευνήσει καθώς εργάζεστε σε όλη τη γη σας.

Για παράδειγμα, εάν έχετε πολλά ψηλότερα δέντρα, θα χρειαστείτε εξοπλισμό για να φτάσετε με ασφάλεια στην κορυφή τους για να ελέγξετε τα υψηλότερα επίπεδα των δέντρων. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν ετικέτες για να επισημαίνουν τα δέντρα τους και να σημειώνουν τις λεπτομέρειες του καθενός.

Τι περιλαμβάνει μια έρευνα δέντρων;

Συμπληρώστε την Έρευνα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε όταν ολοκληρώνετε μια έρευνα δέντρου. Η εργασία με την ίδια σειρά για κάθε δέντρο θα σας βοηθήσει να θυμάστε κάθε μέτρηση.

Κατά την τοπογραφία ενός δέντρου, σημειώστε τις ακόλουθες λεπτομέρειες:

  • Τοποθεσία στο οικόπεδο
  • Είδος
  • Χρώμα φύλλου
  • Ηλικία
  • Μέγεθος, συμπεριλαμβανομένου του ύψους και του απλώματος της κορώνας
  • Κατάσταση των ριζών
  • Κατάσταση του θόλου
  • Παρουσία ή απουσία μύκητα
  • Παρουσία ή απουσία κισσού

Αναφέρετε τα ευρήματά σας

Αφού ερευνήσετε κάθε δέντρο, θα χρειαστεί να υποβάλετε μια αναφορά για τα ευρήματά σας στον ιδιοκτήτη γης, τον τοπιοθέτη ή τις τοπικές αρχές. Θα ελέγξουν ότι η έρευνά σας συμμορφώνεται με όλη τη νομική νομοθεσία και μπορούν να σας μιλήσουν για τη μελλοντική διαχείριση των δέντρων σας.