Το LMN Pay Βελτιώνει το Σύστημα Επεξεργασίας Πληρωμών για Τοποθεσία

2
Το LMN Pay Βελτιώνει το Σύστημα Επεξεργασίας Πληρωμών για Τοποθεσία
image_pdf

Τον Οκτώβριο, διαχείριση επιχειρήσεων τοπίου B2B θα κυκλοφορήσει η εταιρεία λογισμικού Landscape Management Network (LMN). Πληρωμή LMN, η νέα του πλατφόρμα επεξεργασίας πληρωμών εντός της Πύλης πελατών LMN. Η πλατφόρμα έχει ενημερωθεί με βάση τα σχόλια των ιδιοκτητών επιχειρήσεων τοπίου και των πελατών τους.

Το LMN Pay παρέχει μια διαδικτυακή εμπειρία χωρίς τριβές, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση των ταμειακών ροών και στη μείωση του κόστους μέσω χαμηλότερων προμηθειών. Η πύλη πελατών LMN θα παρουσιάσει βελτιωμένη λειτουργικότητα όταν οι πελάτες έχουν πρόσβαση στο σύστημα για να πληρώσουν τιμολόγια εργασίας, να υποβάλουν αιτήματα εργασίας και να προβάλουν φωτογραφίες δραστηριότητας τοποθεσίας εργασίας, όπως εγκατάσταση εξωραϊσμού και αφαίρεση χιονιού.επεξεργασία πληρωμής

«Παρέχουμε ένα εύχρηστο, ασφαλές σύστημα πληρωμών για όλες τις συναλλαγές που χρησιμοποιούν LMN Pay», δήλωσε ο Mike Lysecki, Chief Technology Officer της LMN. «Αυτό εκπληρώνει την αποστολή μας να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τοπίου να μειώσουν το κόστος και να οδηγήσουν σε λειτουργικές βελτιώσεις».

Η νέα πλατφόρμα υποστηρίζεται από την ομάδα πληρωμών της LMN, η οποία είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε ερωτήσεις κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες τόσο από πελάτες όσο και από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τοπίου.

Άλλα οφέλη για το LMN Pay περιλαμβάνουν:

  • Γρήγορη & Εύκολη Εγγραφή – Το LMN Pay παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για τους λάτρεις του τοπίου να ενεργοποιήσουν τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα στην πλατφόρμα LMN. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά και έχει εξαλείψει την ανάγκη για περίπλοκη γραφειοκρατία και πολλαπλές υπογραφές.
  • Προσιτή Τιμολόγηση – Το LMN Pay προσφέρει απλή ενιαία τιμολόγηση συναλλαγών χωρίς προμήθειες ρύθμισης ή ακύρωσης καθώς και εξαλείφει τις χρεώσεις τραπεζικής κατάθεσης και αντιστροφής χρέωσης.

Το LMN Pay θα κυκλοφορήσει με το επερχόμενο Ενημέρωση προϊόντος LMN εγκαινιάζεται τον Οκτώβριο.

Schreibe einen Kommentar