Το Rebranded FieldRoutes™ επεκτείνει τις Λύσεις Λογισμικού Φροντίδας Χλοοτάπητα

2
Το Rebranded FieldRoutes™ επεκτείνει τις Λύσεις Λογισμικού Φροντίδας Χλοοτάπητα
image_pdf

FieldRoutesΑρκετές νέες λύσεις για παρόχους υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν είναι πλέον διαθέσιμες από τους παρόχους λογισμικού ελέγχου παρασίτων που βασίζονται σε Cloud, PestRoutes και Lobster Marketing, οι οποίοι έχουν μετονομαστεί σε FieldRoutes™.

«Με τα χρόνια, έχουμε δει μια αυξανόμενη τάση με τους πελάτες καταπολέμησης παρασίτων που εξυπηρετούμε προσθέτοντας οικιακή φροντίδα γκαζόν ως μέρος των προσφερόμενων υπηρεσιών τους», σχολίασε ο William Chaney, Διευθύνων Σύμβουλος της FieldRoutes. «Η ευθυγράμμιση του PestRoutes και του Lobster Marketing κάτω από μια επωνυμία μας επιτρέπει να επεκταθούμε και ως εκ τούτου, ήταν μια φυσική εξέλιξη για εμάς να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και να εισέλθουμε επίσημα στην αγορά περιποίησης γκαζόν».

Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει τώρα τη σουίτα λειτουργιών FieldRoutes (πρώην PestRoutes), τη σουίτα πωλήσεων και μάρκετινγκ της FieldRoutes (πρώην Lobster Marketing) και FieldRoutes™ Payments, την πλήρως ενσωματωμένη λύση πληρωμών μας που παρέχει βελτιωμένη λειτουργικότητα πληρωμής, όπως το πρόγραμμα ενημέρωσης λογαριασμού που αυτόματα ενημερώσεις που χάθηκαν, κλάπηκαν, έληξαν ή έκλεισαν στοιχεία κάρτας πληρωμής πελατών.

Οι πελάτες φροντίδας γκαζόν που χρησιμοποιούν ήδη τη σουίτα λειτουργιών της FieldRoutes, κατά μέσο όρο, αναφέρουν αύξηση της πελατειακής τους βάσης έως και 44% μέσα στον πρώτο χρόνο χρήσης του λογισμικού. Και, οι πελάτες περιποίησης γκαζόν που χρησιμοποιούν τη σουίτα πωλήσεων και μάρκετινγκ της FieldRoutes έχουν δει αποδόσεις από έτος σε έτος για την επένδυσή τους στο μάρκετινγκ που κυμαίνονται από δυόμισι έως 11 φορές.

Ο Chief Product Officer της FieldRoutes, Piyum Samaraweera, δήλωσε: «Μάθαμε ότι για να εξυπηρετήσουμε πραγματικά την αγορά περιποίησης γκαζόν, χρειαζόταν να προσθέσουμε πρόσθετες δυνατότητες, τις οποίες ολοκληρώσαμε. Αναμένουμε συνεχή υψηλή ανάπτυξη τόσο για τους υπάρχοντες όσο και για τους νέους πελάτες χάρη στη λειτουργικότητα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην αγορά περιποίησης γκαζόν.»

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται είναι:

«Το PestRoutes και το Lobster Marketing έχουν μακρά ιστορία βοηθώντας τους πελάτες να αναπτυχθούν γρήγορα και να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την ίδια ενέργεια στη βιομηχανία περιποίησης γκαζόν και στις υπηρεσίες πεδίου στο σύνολό τους», συνέχισε ο Chaney. «Αυτά τα συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η ομάδα μας συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμες λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες των οργανισμών παροχής υπηρεσιών πεδίου που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να το κάνουν πιο αποτελεσματικά». Επίσκεψη εδώ για να εγγραφείτε για μια δωρεάν επίδειξη.

Για περισσότερα άρθρα Περιποίησης Χλοοτάπητα & Διαχείρισης Επιχειρήσεων Εξωραϊσμού, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar