Όλα για το Σπίτι και τον Κήπο Μήνας

0
Όλα για το Σπίτι και τον Κήπο Μήνας

Το Ohio Valley Group είναι αφοσιωμένο στο να σας υποστηρίζει στη δημιουργία του τοπίου των ονείρων σας. Φαίνεται Η άνοιξη είναι εδώ (το τρίχωμα της κίτρινης γύρης είναι ένα σίγουρο σημάδι) και τα φυτά είναι έτοιμα να αναπτυχθούν! Είστε έτοιμοι για εργασίες στην αυλή; Έχετε αυτό που χρειάζεστε; Είναι η αυλή σας η αυλή που πάντα θέλατε; Πού μπορείτε να βελτιώσετε; Ας λερώσουμε τα χέρια μας και ας κάνουμε μερικά συναρπαστικά έργα αυτόν τον μήνα!

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε το διάστημα;
Ένας ωραίος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να περπατήσετε στην αυλή σας και να τραβήξετε φωτογραφίες από περιοχές που αντιπαθείτε ή βρίσκετε βαρετές. Αρχίστε να αναρωτιέστε, «τι κάνει αυτές τις περιοχές βαρετές;». Αφού βρείτε μερικές απαντήσεις, η επόμενη ερώτηση είναι „Τι μπορώ να κάνω για να τις κάνω καταπληκτικές;“. Αυτές οι ερωτήσεις θα αρχίσουν να ρέουν οι δημιουργικοί σας χυμοί, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα καλύτερες λύσεις.

Αρχίστε να ψάχνετε στο Διαδίκτυο για κάποια έμπνευση από άλλους ανθρώπους και δείτε τι έκαναν. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πλησιάσετε πιο κοντά στο όραμά σας για την αυλή που θέλετε. Τώρα έχετε φωτογραφίες των περιοχών που σας αρέσουν λιγότερο, γι‘ αυτό φροντίστε να τις χρησιμοποιήσετε ως αναφορά και να αρχίσετε να απεικονίζετε δροσερούς νέους τρόπους για να καινοτομήσετε το τοπίο. Α, και θυμηθείτε να διασκεδάσετε!

Ποια έργα αυλής υπάρχουν;
Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν κατά τον εξωραϊσμό ή ακόμα και τι σημαίνει εξωραϊσμός! Αυτό μπορεί να αισθάνεται συντριπτικό, αλλά έχετε πίστη, δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο, οπότε ας δούμε μερικές απλές ιδέες εξωραϊσμού που μπορείτε να κάνετε τώρα!

Σύνορα με παρτέρι- Αυτή είναι μια πολύ απλή ιδέα που δίνει πολλή ζωή στο υπάρχον παρτέρι σας. Απλώς αρχίστε να βάζετε μια πέτρα της επιλογής σας γύρω από το παρτέρι σας και Voilà, έχετε τώρα ένα παρτέρι που φαίνεται 10 φορές πιο ελκυστικό. Αυτό εξοικονομεί επίσης πολλά χρήματα και ίσως μπορέσετε να το ξεκινήσετε σήμερα!

Απόκρυψη της μονάδας AC σας- Αυτό απαιτεί λίγη περισσότερη δουλειά, αλλά το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο ξύλο και καρφιά και αρχίστε να σφυρηλατάτε τις σανίδες σας μεταξύ τους για να δημιουργήσετε ένα κουτί γύρω από τη μονάδα AC. Αφήστε μερικές ρωγμές και άφθονο χώρο μεταξύ του ξύλου και του AC για να μην επηρεαστεί η λειτουργία του.

Σωλήνα κήπου σπίτι- Παρόμοια με τη μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματος, φτιάξτε τον εύκαμπτο σωλήνα σας ένα όμορφο μικρό σπίτι για να κατοικεί. Αυτό το κρύβει ενώ προσθέτει και λίγη αισθητική στην αυλή σας.

Δημιουργήστε μια διαδρομή – Εάν έχετε περιοχές όπου οι άνθρωποι ταξιδεύουν συχνά, ίσως είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι. Αυτό μπορεί να είναι με πέτρα, σκυρόδεμα ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να πατήσουν οι δημιουργικοί άνθρωποι.
Και εγένετο φως. Προσθέστε μερικά φώτα δημιουργικά γύρω από την αυλή σας, επισημαίνοντας πράγματα που θέλετε να επιδείξετε στους άλλους.

ΤΟΙΧΟΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ- Η προσθήκη ενός τοίχου αντιστήριξης είναι εξαιρετική για τα φυτά σας, φαίνεται υπέροχη και βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης!

Ροκ το- Προσθέστε μερικούς βράχους διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων στα παρτέρια ή στους τοίχους αντιστήριξής σας για να δώσετε λίγη ζωή και αυθεντικότητα σε αυτά.

Καθάρισε- Μερικές φορές η απλούστερη ανακαίνιση είναι απλώς να καθαρίσετε το χάος που υπάρχει εκεί. Powerwash ό,τι μπορείτε και τραβήξτε τα ζιζάνια που βλέπετε. Θα βελτιώσετε δραστικά την εμφάνιση της αυλής σας.

Φροντίστε να αγοράσετε κάποιο προσωρινό σπρέι χρώματος εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε πού πρέπει να πάνε τα πράγματα. Με τη βαφή με σπρέι, μπορείτε να σημειώσετε πόσο μεγάλες θέλετε να είναι οι περιοχές και να πάρετε μια ιδέα για το πόσο χώρο θα έχετε μετά.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε την αυλή σας;
Αφού δημιουργήσετε την αυλή των ονείρων σας, ήρθε η ώρα να τη συντηρήσετε. Υπάρχουν μερικά πολύ κοινά ζητήματα εξωραϊσμού που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που μπορούν εύκολα να επιλυθούν.

σπαστό γρασίδι- Ξεκινήστε αερίζοντας το συμπιεσμένο χώμα και στη συνέχεια απλώστε τους σπόρους και το φυτόχωμα.

Απόχρωση- Το γρασίδι κάτω από τη σκιά τείνει να είναι πιο λεπτό, λιγότερο πράσινο και μερικές φορές να μην μεγαλώνει καν. Φροντίστε να λάβετε υπόψη σας πόση ηλιακή ακτινοβολία πέφτει πριν κάνετε μεγάλα σχέδια.

Απλά μια περικοπή- Κόβετε τακτικά το γρασίδι σας αλλά φροντίστε να μην το κόψετε πολύ χαμηλά. Το να κόβετε το γρασίδι πολύ χαμηλά πιέζει το γρασίδι και μπορεί να το κάνει να φαίνεται πολύ λιγότερο ελκυστικό. Μεταβείτε στην υψηλότερη ρύθμιση που μπορείτε κατά το κούρεμα.

Νερό- Ποτίστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα και ποτίστε καλά. Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας λαμβάνουν τη σωστή ποσότητα αναζητώντας στο διαδίκτυο τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Τροφή- Δύο φορές το χρόνο θα πρέπει να ανεφοδιάζετε τα φυτά σας με κάποιο νέο νόστιμο χώμα για αυτά. Α, και δεν είναι κακή ιδέα να δοκιμάσετε το PH του εδάφους σας.

Πότε να προσλάβετε επαγγελματίες
Ίσως δεν έχετε το χρόνο, την τεχνογνωσία ή την επιθυμία να λερώσετε τα χέρια σας και να αλλάξετε το γκαζόν σας μόνοι σας. Αυτό είναι απολύτως εντάξει. Είστε πιθανώς στην πλειοψηφία, εκεί έρχονται οι ειδικοί. Στο Ohio Valley Group θα στείλουν ειδικούς και μόνο ειδικούς για να αξιολογήσουν τις ανάγκες σας για γκαζόν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας υποστηρίξετε με το όραμά σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε ένα συγκεκριμένο όραμα που είναι εντάξει, μπορούν να βοηθήσουν και σε αυτό σχεδιάζοντας τη νέα σας αυλή.

Schreibe einen Kommentar