17 λόγοι για να μεγαλώσετε πάπιες αντί για κοτόπουλα

0
17 λόγοι για να μεγαλώσετε πάπιες αντί για κοτόπουλα

Θα σου πω ένα μικρό μυστικό.

Οι πάπιες είναι καλύτερες από τα κοτόπουλα.

Ξέρω; κι εμένα με πόνεσε λίγο να το πω. Αλλά είναι αλήθεια.

Είναι μια αρκετά τολμηρή δήλωση. Και είμαι σίγουρος ότι θα έχω θυμωμένες κυρίες κοτόπουλου στο κατώφλι μου που το είπαν. Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε όλους τους λόγους για τους οποίους οι πάπιες είναι το τέλειο πτηνό για να έχεις τριγύρω, και ίσως μέχρι το τέλος να συμφωνήσεις μαζί μου. Πάπιες είναι καλύτερα από τα κοτόπουλα.

Τα κίτρινα και καφέ παπάκια κάθονται στην άκρη ενός μπολ.

Ή ίσως μέχρι το τέλος αυτού του κομματιού, θα πρέπει να αλλάξω το όνομά μου και να μετακομίσω σε κάποια απομακρυσμένη τοποθεσία.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, νομίζω ότι εσύ θα συμφωνώ ότι οι πάπιες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον αρχάριο ιδιοκτήτη πουλιών ή τον έμπειρο κτηνοτρόφο που θέλει να διακλαδώσει.

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω την περίπτωσή μου και θα ξεκινήσουμε με την ιδιοσυγκρασία.

1. Δεν υπάρχει εντολή ραμφίσματος; Κανένα πρόβλημα.

Μια ομάδα πέντε πάπιων που περπατούν στο πράσινο γρασίδι. Οι πάπιες είναι όλες διαφορετικά χρώματα, κρεμ και γκρι ή κρεμ και καφέ.

Σε αντίθεση με τα κοτόπουλα, οι πάπιες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σειρά ραμφίσματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πηδήξετε μέσα από κρίκους προσπαθώντας να βάλετε κρυφά μια νέα πάπια στο μείγμα χωρίς οι άλλες πάπιες να την τσιμπήσουν μέχρι θανάτου. Οι πάπιες θα καλωσορίσουν ένα άλλο μέλος στο κοπάδι τους με λίγη φασαρία.

2. Οι Drakes are Gentlemen

Μια λευκή πάπια κοιτάζει ψηλά στην κάμερα. Ο ήλιος λάμπει. Είναι πορτοκαλί χαρτονόμισμα είναι φωτεινό.

Οι αρσενικές πάπιες σπάνια σας θεωρούν απειλή για τις κυρίες τους. Είναι πολύ χαρούμενοι που σε έχουν κοντά, ειδικά αν φέρατε σνακ.

Όσον αφορά τα κοκόρια, καλύτερα να παραλείψετε τα σνακ και να φέρετε κάτι για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Η κακή τους ιδιοσυγκρασία συχνά οδηγεί σε μοχθηρά, επιθετικά πουλιά που απλώς περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν – εσείς, τα παιδιά, ο σκύλος, οτιδήποτε πάνω από τρία πόδια κινείται.

3. Έχω παιδιά. πάρτε Πάπιες.

ένα μικρό αγόρι κρατά μια καφέ πάπια κάτω από το μπράτσο του. Το αγόρι χαμογελάει.

Τα παιδιά αγαπούν τις πάπιες και οι πάπιες αγαπούν τους ανθρώπους. Αυτά τα καλοσυνάτα πουλιά είναι μερικά από τα πιο φιλικά και πειθήνια ζώα που μπορείτε να βρείτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για γρατσουνιές, ραμφίσματα ή δαγκώματα στα δάχτυλα όταν πρόκειται να κρατήσετε πάπιες. Είναι απλά χαρούμενοι που είναι μέρος του πάρτι.

4. Οι πάπιες δεν θα σκίσουν το γκαζόν σας

Τρεις πάπιες αναζητούν τροφή σε ένα γρασίδι. Δύο πάπιες είναι λευκές, η μία είναι καφέ.

Σε αντίθεση με τα κοτόπουλα που γρατζουνίζουν και σκάβουν και αφήνουν τον απόηχο της καταστροφής όπου κι αν βρίσκονται στην αυλή, οι πάπιες είναι πολύ καλές στο να βρίσκουν φαγητό χωρίς να κάνουν τεράστιο χάος. Δεν γρατσουνίζονται για να τροφοδοτήσουν? Αντίθετα, χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους για να νιώσουν το φαγητό τους και τσιμπολογούν.

τσιμπολόγημα, τσιμπολόγημα, τσιμπολόγημα.

Ενώ θα τρώνε μικρά, τρυφερά φυτά, σπάνια αγγίζουν μεγαλύτερα και αναζητούν τροφή χωρίς να κάνουν τεράστιο χάος.

5. Οι πάπιες συγκρατούνται εύκολα

Εννέα λευκές πάπιες κάθονται σε άχυρο πάνω από το χιόνι σε ένα περιφραγμένο στυλό. Υπάρχει ένας λευκός αχυρώνας πίσω τους με κίτρινες πόρτες. Στις πόρτες υπάρχουν χριστουγεννιάτικα στεφάνια.

Οι εξημερωμένες πάπιες δεν είναι ιπτάμενοι. Επειδή είναι προσγειωμένοι, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα πετώντας σε περιοχές που δεν έπρεπε να είναι. Και η διατήρησή τους σε ένα σημείο είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει, καθώς δεν μπορούν να καθαρίσουν ούτε τους χαμηλότερους φράχτες.

6. Οι πάπιες δεν θα φάνε τα αυγά τους

Κοντινό πλάνο μιας φτερωτής φωλιάς πάπιας. Υπάρχουν πέντε αυγά μέσα, ο ήλιος λάμπει στα αυγά.

Εάν έχετε κρατήσει ποτέ κοτόπουλα, ξέρετε για αυτή τη μάλλον δυσάρεστη επιχείρηση. Ξέρετε επίσης πόσο εύκολα εξαπλώνεται στο κοπάδι. Οι πάπιες είναι πολύ πιο πολιτισμένες από αυτή την άποψη, και αυτή η παράξενη συνήθεια σπάνια εμφανίζεται στις πάπιες.

Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι τα τσόφλια των αυγών τους είναι φυσικά πιο σκληρά από τα τσόφλια του κοτόπουλου.

7. Πρωινή στιβάδα αυγού

Οι πάπιες γεννούν γενικά τα αυγά τους το πρωί, λίγο πριν βγει ο ήλιος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μαζέψετε τα αυγά ταυτόχρονα. Με τα κοτόπουλα, η ωοτοκία γίνεται όλη την ημέρα, κάτι που δεν πειράζει μέχρι να είναι Ιανουάριος και να αρχίσετε να μαζεύετε κατεψυγμένα αυγά από τα κουτιά της φωλιάς.

8. Ανθεκτικό στο κρύο και στη ζέστη

Δύο άσπρες πάπιες που στέκονται στο χιόνι. Πίσω τους υπάρχουν πεύκα καλυμμένα με λευκό χιόνι.

Οι πάπιες κατασκευάζονται για σχεδόν κάθε καιρό. Πραγματικά προορίζονται να ζουν όπου υπάρχουν άνθρωποι. Το επιπλέον σωματικό τους λίπος και πούπουλα τα κρατά ζεστά το χειμώνα. Το καλοκαίρι μπορείτε να τους παρέχετε σκιά και α παιδική πισίνακαι αυτό είναι το μόνο που χρειάζονται για να μένουν άνετα στη ζέστη.

9. Φυσικά ανθεκτικό σε ασθένειες και παράσιτα

Ένα καταπράσινο, ηλιόλουστο χωράφι με δέντρα και λόφους στο βάθος. Υπάρχουν καμιά δεκαριά πάπιες που περπατούν στο γρασίδι.

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που οι πάπιες είναι καλύτερες από τα κοτόπουλα είναι το πόσο υγιείς είναι. Τα κοτόπουλα φιλοξενούν μυριάδες παράσιτα όπως ψείρες, τσιμπούρια και ακάρεα. και μερικές πολύ τρομακτικές ασθένειες, όπως η γρίπη των πτηνών και η νόσος του Marek.

Οι πάπιες, από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον αδιαπέραστες από ασθένειες λόγω της φυσικής υψηλής θερμοκρασίας του σώματος και του μεταβολισμού τους. Και λόγω της αγάπης τους για το νερό και τη λάσπη, παραμένουν σχεδόν απαλλαγμένα από έντομα.

10. Εξαιρετικοί Εντομοφάγοι

Έχετε πρόβλημα με τα κουνούπια; Σαφώς χρειάζεσαι πάπιες στη ζωή σου.

Οι πάπιες είναι εξαιρετικός έλεγχος εντόμων για το γρασίδι και τον κήπο σας, τσιμπολογώντας προνύμφες κουνουπιών, προνύμφες μύγας, σαλιγκάρια, σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες. Παραλείψτε τα κεριά σιτρονέλλας για το επόμενο πάρτι σας και βάλτε στον εαυτό σας ένα κοπάδι πάπιες. Οι καλεσμένοι σας θα σας ευχαριστήσουν για την ψυχαγωγία και την εκδήλωση χωρίς σφάλματα.

11. Δεν ενοχλεί τους γείτονες

Μια καφέ πάπια με ένα σκούρο καφέ χαρτόνι κοιτάζει την κάμερα, άλλες πάπιες στο βάθος τρώνε από ένα δοχείο, το φόντο είναι εκτός εστίασης.

Εάν ζείτε σε κάποιο αγροτικό μέρος, το πιθανότερο είναι ότι έχετε τουλάχιστον έναν γείτονα με έναν κόκορα που θα χαρεί να ενημερώσει όλους ότι υπάρχει. Ενώ τα κοτόπουλα είναι διασκεδαστικά, μπορεί να είναι απίστευτα θορυβώδη πουλιά.

Ευτυχώς, οι πάπιες είναι λίγο πιο ήσυχες. Και σε αντίθεση με τα κοκόρια, τα drakes είναι επίσης ήσυχα. Συχνά κάνουν απαλούς θορύβους και όχι το παραδοσιακό «κουκ». Αν και το κάνουν και αυτό. Αυτά τα χαρούμενα πουλιά σπάνια κάνουν αρκετό θόρυβο ώστε να παραπονιέται ο γείτονάς σας στο μπροστινό σας σκαλοπάτι.

12. Χρειάζεστε μια φωλιά; Αυτό το σημείο φαίνεται καλό

Μια θηλυκή πάπια κάθεται στα αυγά σε μια ψάθινη φωλιά στο πάτωμα ενός κοτέτσι. Υπάρχουν άλλες πάπιες γύρω της.

Οι πάπιες δεν είναι ιδιότροποι φωλιαστές. θα γεννήσουν ευχαρίστως τα αυγά τους στο άχυρο στο έδαφος του κοτέτσιου τους. Δεν χρειάζεστε κανενός είδους κουτιά φωλιάς για να ξαπλώσουν. Αυτά είναι καλά νέα για τον νέο ιδιοκτήτη πάπιας που θέλει να ξεκινήσει ένα κοπάδι φτηνά.

Είναι απλώς ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο οι πάπιες είναι καλύτερες από τα κοτόπουλα.

13. Τα αυγά πάπιας είναι εξαιρετικά θρεπτικά και βραβευμένα στη μαγειρική

Δύο αυγά πάπιας που κάθονται σε ένα κομμάτι λινάτσας σε ένα κομμάτι ρουστίκ ξύλο. Ένα αυγό κόβεται στη μέση, έχει βράσει. Ο κρόκος είναι βαθύς πορτοκαλί.

Όσον αφορά τη συνολική διατροφή, τα αυγά πάπιας έχουν περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα κατά βάρος από τα αυγά κοτόπουλου. Περιέχουν επίσης περισσότερη πρωτεΐνη, περισσότερα λιπαρά και λιγότερο νερό, καθιστώντας τα το ιδανικό αυγό ψησίματος.

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τη γεύση των αυγών πάπιας από τα αυγά κοτόπουλου, επίσης, κάνοντας τις πάπιες τον προφανή νικητή αν θέλετε ένα πουλί που γεννά ένα μεγαλύτερο, πιο νόστιμο αυγό.

14. Παραγωγή Αυγών όλο το χρόνο

Οι πάπιες θα σας δίνουν αυγά όλο το χρόνο. Σε αντίθεση με τα κοτόπουλα, που λιώνουν το φθινόπωρο και σταματούν να γεννούν για λίγο, οι πάπιες γενικά παράγουν αυγά όλη την ώρα. Λιώνουν πολλές φορές το χρόνο, αλλά αυτό σπάνια επηρεάζει την ωοτοκία τους.

Πέρα από το molting, μια καλή ράτσα πάπιας που γεννά αυγά μπορεί εύκολα να ξεπεράσει ένα κοτόπουλο δίνοντάς σας περισσότερα, μεγαλύτερα αυγά.

15. Οι πάπιες σας κάνουν περισσότερα χρήματα

Τα αυγά κοτόπουλου είναι κοινά. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε σχεδόν οποιοδήποτε παντοπωλείο, ακόμα και σε παντοπωλεία. Ωστόσο, τα αυγά πάπιας είναι πιο δύσκολο να βρεθούν. Η σπανιότητα τους και η εξαιρετική ποιότητα μαγειρέματος σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για να πάρουν στα χέρια τους αυγά πάπιας. Αν σκοπεύετε να πουλήσετε τα αυγά σας για να βγάλετε κέρδος, προτιμήστε τις πάπιες.

16. Οι πάπιες είναι ένα υπέροχο πουλί με κρέας

Δύο γυαλισμένα στήθη πάπιας σε ένα άσπρο πιάτο. Γεμίζονται με πηγές δεντρολίβανου και κόκκους πιπεριού ουράνιου τόξου.

Υπάρχει λόγος που λέμε ότι όλα έχουν γεύση κοτόπουλου. Είναι επειδή ακόμη και στα καλύτερά του, το κοτόπουλο είναι κάπως ήπιο, όχι τόσο με το κρέας πάπιας. Το κρέας πάπιας είναι τρυφερό, ζουμερό και γευστικό. Όπως τα αυγά τους, το κρέας πάπιας έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά, δίνοντας στο κρέας καλύτερη συνολική γεύση. Και μιλώντας για όλο αυτό το λίπος.

17. Εξαιρετικό λίπος για μαγείρεμα

Ένα μικρό ramekin κρατά λίπος πάπιας. Ένα μικρό ξύλινο μαχαίρι απλώματος έχει μια σέσουλα λίπους πάπιας στη λεπίδα.

Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε, θα θέλετε να μεγαλώσετε πάπιες. Το λίπος πάπιας είναι ένα πολύτιμο μαγειρικό λίπος και δικαιολογημένα. Έχει ένα αστεία υψηλό σημείο καπνού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζεστάνετε το λίπος εξαιρετικά ζεστό (380 βαθμοί F), το οποίο μαγειρεύει τα τρόφιμα πιο γρήγορα ενώ σφραγίζει τη γεύση και την υγρασία.

Δεν είχατε ποτέ τηγανιτές πατάτες μέχρι να φάτε τηγανητές πατάτες μαγειρεμένες σε λίπος πάπιας.

Εκεί, βλέπεις; Σου είπα ότι οι πάπιες ήταν καλύτερες από τις κότες.

Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις σας για την ιδιοκτησία κοπαδιού, οι πάπιες ταιριάζουν.

Να το πάρεις; Ταιριάζεις τον λογαριασμό; Επειδή οι πάπιες έχουν…

Εντάξει, τελείωσα.

Εάν σκέφτεστε να εκτρέφετε πάπιες στην πίσω αυλή, τότε ίσως θέλετε να διαβάσετε αυτό πρώτα: 11 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την εκτροφή πάπιων αυλής.

Αν πάλι θέλετε κοτόπουλα, εδώ είναι τα 10 πιο παραγωγικά κοτόπουλα αυγοπαραγωγής – 300+ αυγά το χρόνο

Schreibe einen Kommentar