5 είδη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που είναι επιβλαβή για τα κατοικίδια

0
5 είδη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που είναι επιβλαβή για τα κατοικίδια

Πιθανότατα έχετε κάνει κλικ σε αυτό το άρθρο επειδή είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιου που αγαπά τα ζώα. Ή ίσως έχετε διαβάσει το προηγούμενο ιστολόγιο μας που εξηγούσε πώς η ανακύκλωση προστατεύει τα ζώα και τους ανθρώπους. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που διαβάζετε, είμαστε εδώ για να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με τους τύπους ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που είναι επιβλαβείς για τα κατοικίδια και τα ζώα.

Η ανακύκλωση βλάπτει τα ζώα;

Ζώα όλων των σχημάτων και μεγεθών κινδυνεύουν να βλάψουν τον εαυτό τους όταν πρόκειται για οποιαδήποτε μορφή απορριμμάτων, ακόμη και τα παιχνίδια για μάσημα μπορεί να είναι επικίνδυνα! Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα να βλάψουν τα σκουπίδια τα ζώα συμβάλλοντας στη βελτίωση των προσπαθειών ανακύκλωσης στην κοινότητά σας με διάφορους τρόπους. Όσο για τα κατοικίδιά σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να ανησυχείτε για τα σκουπίδια όσο τα άγρια ​​ζώα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν να πληγωθούν. Όποιος έχει ένα κουτάβι θα σας πει ότι οτιδήποτε και οτιδήποτε δεν είναι δεμένο κινδυνεύει να μασηθεί. Εάν υπάρχουν ανακυκλώσιμα απόβλητα που βρίσκονται στο ύπαιθρο και δεν είναι σωστά αποθηκευμένα σε έναν εμπορικό κάδο ανακύκλωσης, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να καταλήξει να βλάψει τον εαυτό του.

η ανακύκλωση βλάπτει τα κατοικίδια

Τα πλαστικά καλαμάκια δεν είναι παιχνίδια για μάσημα!

Ανακυκλώσιμα απόβλητα που είναι επιβλαβή για τα κατοικίδια

Αυτά τα καθημερινά αντικείμενα μπορούν ενδεχομένως να τραυματίσουν τα κατοικίδια ζώα σας εάν δεν ανακυκλωθούν σωστά:

  1. Κουτιά αλουμινίου και κασσίτερου (τα κατοικίδια μπορούν να κοπούν στις αιχμηρές άκρες των κουτιών)
  2. Φελιζόλ (αυτό μπορεί να είναι α σκληρότερο υλικό για ανακύκλωση σε σύγκριση με άλλα ανακυκλώσιμα, αλλά το φελιζόλ είναι τεράστιος κίνδυνος πνιγμού και δηλητηριώδες για τα κατοικίδια)
  3. Γυάλινα κύπελλα και βάζα (τα πεινασμένα ή περίεργα κατοικίδια μπορούν εύκολα να κολλήσουν το κεφάλι τους σε αυτά)
  4. Πλαστικές σακούλες και μπουκάλια (οι πλαστικές σακούλες μπορεί να είναι επιβλαβείς εάν καταναλωθούν κατά λάθος ή προκαλούν ασφυξία σε σπάνιες περιπτώσεις. Τα μικροπλαστικά από μπουκάλια μπορούν επίσης να καταποθούν εάν μασηθούν)
  5. πετονιά και αγκίστρια (κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι μπορεί να γίνει για τον μετριασμό των κινδύνων)

Αν και είναι σημαντικό να αποτρέψουμε τα ανακυκλώσιμα απόβλητα να βλάψουν άμεσα τα κατοικίδια ζώα και τα ζώα, η ανακύκλωση γενικά δεν βλάπτει τα ζώα έμμεσα.

Εάν δεν ανακυκλώσουμε πολλά από τα ενδιαιτήματα στα οποία διαμένουν τα ζώα θα αφαιρεθούν λόγω της ανάγκης μας για περισσότερους φυσικούς πόρους. Μπορείς διαβάστε γιατί οι χωματερές γίνονται όλο και πιο δημοφιλές μέρος για την προμήθεια πρώτων υλών από εδώ γιατί οι άνθρωποι δεν ανακυκλώνουν σωστά. Η ατμοσφαιρική ρύπανση και η ρύπανση των υδάτων που προκαλούνται από τα σκουπίδια μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους, τα ζώα και τα κατοικίδια ζώα.

πώς να αποτρέψετε τα κατοικίδια από το να τρώνε σκουπίδια

Οργανικά απόβλητα που είναι επιβλαβή για τα κατοικίδια

Όσο κι αν μας αρέσει να θεωρούμε τα κατοικίδιά μας ως ζωντανούς κάδους κομποστοποίησης, το να τα ταΐζουμε με αυτά τα πράγματα μπορεί να τους κάνει περισσότερο κακό παρά καλό:

  • Χαλασμένα τρόφιμα (πιθανόν να προκαλέσουν ασθένεια)
  • Προϊόντα από χαρτί (οι χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες μπορεί να μολυνθούν με επιβλαβείς χημικές ουσίες)
  • Πάνες (σίγουρα δεν θέλετε το κατοικίδιο ζώο σας να έχει τα πόδια ή το στόμα του σε αυτές!)

Εάν δεν το έχετε ήδη σκεφτεί, σκεφτείτε να επενδύσετε σε έναν εμπορικό κάδο ανακύκλωσης με καπάκι για να αποτρέψετε τα κατοικίδιά σας ΚΑΙ τα άγρια ​​ζώα από το να βλάψουν τον εαυτό τους.

Δεν μπορούμε πάντα να αποτρέψουμε τις ατυχίες και τα λάθη, αλλά όσο περισσότερο εκπαιδεύεστε για τους καθημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν συνήθως τα κατοικίδια τόσο περισσότερο μπορείτε να το αποτρέψετε. Ένας κίνδυνος που αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια που δεν σχετίζεται με τα απόβλητα είναι ορισμένοι τύποι αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται σε διαχυτές. Να είστε προσεκτικοί και μην ξεχνάτε να εκτιμάτε τα κατοικίδιά σας!

Αναζητάτε περισσότερες πράσινες συμβουλές ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

κάτω πανό

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το Επιλογέας προϊόντων CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Schreibe einen Kommentar