5 συμβουλές για τον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού σας σπιτιού με προϋπολογισμό το 2022

5 συμβουλές για τον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού σας σπιτιού με προϋπολογισμό το 2022

September 27, 2022 0 Von admin

Όταν σκεφτόμαστε την ανακαίνιση των σπιτιών μας, συχνά σκεφτόμαστε τεράστιο κόστος και άτομα που λαμβάνουν δάνεια για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είχατε πολλές υπέροχες ιδέες για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, αλλά στη συνέχεια αυτές οι ιδέες διακόπτονται όταν αρχίσετε να σκέφτεστε πόσο θα σας ανατρέψει μια πλήρης ανακαίνιση ενός δωματίου. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι ακριβά μερικές φορές, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε το σπίτι σας και να το φέρετε στη σύγχρονη εποχή χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία. Ακολουθούν μερικές ιδέες για τον εκσυγχρονισμό της οικογενειακής σας κατοικίας, τηρώντας παράλληλα έναν προϋπολογισμό.

Οικογενειακό Σπίτι με προϋπολογισμό το 2022

Εργαστείτε στο Curb Appeal σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε να δουλέψετε είναι το εξωτερικό του σπιτιού σας. Η επιστροφή στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα μπορεί να είναι εντελώς απογοητευτική όταν κοιτάξετε την πρόσοψη του ακινήτου σας και παρατηρήσετε σάπια ξυλόγλυπτα, ζιζάνια που περνούν μέσα από μονοπάτια και ξεφλούδισμα χρώματος στα κουφώματα των παραθύρων και στην εξώπορτά σας. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστο για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού και θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη για ένα πρώτο έργο όταν θέλετε να ανακαινίσετε. Όχι μόνο αυτό μπορεί να είναι δυσάρεστο για εσάς, αλλά και για το σπίτι σας συγκρατήσει την έκκληση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να πουλήσετε και ακόμη και να βελτιώσει τη συνολική αξία του δρόμου σας, αυξάνοντας τις τιμές των κατοικιών γενικά. Βάψτε πόρτες και παράθυρα, επισκευάστε σπασμένες πύλες και τοίχους, τακτοποιήστε τα μονοπάτια και προσθέστε ελκυστικά λουλούδια και φυτά για να βελτιώσετε πραγματικά την απήχησή σας με σχετικά μικρό κόστος.

Επιλέξτε ένα σημαντικό δωμάτιο

Όσον αφορά την ανακαίνιση του σπιτιού σας, είναι πιθανό να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα ταυτόχρονα, ειδικά με έναν προϋπολογισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα πιο σημαντικά δωμάτια για διακόσμηση πριν αναλάβετε άλλα. Λέγεται ότι τα δύο καλύτερα δωμάτια για ανακαίνιση, τουλάχιστον αν θέλετε να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας για μελλοντική πώληση, είναι η κουζίνα και το μπάνιο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην πολυπλοκότητα της ανακαίνισης αυτών των δωματίων λόγω των υδραυλικών εργασιών και του γενικού χρόνου που απαιτείται για την εγκατάσταση εξαρτημάτων. Ένας πιθανός αγοραστής συχνά θεωρεί αυτά τα δωμάτια πάνω από όλα, σκεπτόμενος το είδος της δουλειάς που θα έπρεπε να κάνουν και τα χρήματα που θα έπρεπε να ξοδέψουν για την ανακαίνισή τους μόλις τα αγοράσουν. Μια ξεπερασμένη και κακοσυντηρημένη κουζίνα ή μπάνιο μπορεί να είναι μια τεράστια στροφή για έναν αγοραστή.

Ενημερώστε τον φωτισμό του σπιτιού σας

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση ενός δωματίου, καθώς μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση ενός χώρου. Ο ζεστός, αμυδρός φωτισμός μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο να αισθάνεται άνετο και χαλαρωτικό, ενώ τα έντονα λευκά φώτα μπορούν να έχουν μια δυναμωτική και αφυπνιστική επίδραση στους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να έχετε τον σωστό φωτισμό στο σπίτι σας για να βοηθήσετε πραγματικά να ζωντανέψει το μέρος. Η εργασία με ηλεκτρικά συστήματα, ωστόσο, δεν είναι πολύ ασφαλής εάν δεν ξέρετε τι κάνετε. Αυτό γίνεται καλύτερα από έναν επαγγελματία, και μπορείτε λάβετε μια δωρεάν προσφορά για έναν ηλεκτρολόγο μέσω του MyBuilder για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η εφαρμογή του φωτισμού που θέλετε. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού εάν θέλετε πραγματικά να εκσυγχρονιστείτε, καθώς αυτοί οι λαμπτήρες θα σας δώσουν εξαιρετικό έλεγχο στα φώτα σας, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του χρώματος και της φωτεινότητάς τους και ακόμη και της ρύθμισης χρονοδιακόπτων ασφαλείας σε αυτά, ώστε να φαίνεται σαν κάποιος είναι σπίτι όταν πραγματικά λείπεις.

Προσθέστε ένα Lick Of Paint


Η χρήση βαφής είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναζωογονήσετε το σπίτι σας σε σχετικά χαμηλή τιμή. Ένα φρέσκο ​​παλτό στους τοίχους σας μπορεί να κάνει το μέρος να φαίνεται ολοκαίνουργιο, ακόμα κι αν αυτό είναι το μόνο που έχετε κάνει. Υπάρχουν όμως και άλλα πλεονεκτήματα από το βάψιμο των τοίχων σας. Πρώτον, θα αυξήσει τη συνολική αξία μεταπώλησης του ακινήτου σας, ειδικά αν βάψετε λίγο πριν το διαθέσετε στην αγορά. Μπορείτε ακόμη και να βάψετε το εξωτερικό του σπιτιού σας, προσθέτοντας την ελκυστικότητα που συζητήσαμε παραπάνω. Το βάψιμο του εξωτερικού του ακινήτου σας με τον σωστό τύπο χρώματος θα λειτουργήσει επίσης για την προστασία της ιδιοκτησίας σας. Η ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες βαφή μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών που διαφορετικά θα προκαλούσαν τα στοιχεία, όπως το νερό της βροχής, το χιόνι και ο πάγος, ακόμη και ο άνεμος.

Μην ξεχάσετε να συγκρίνετε τις τιμές


Είτε εργάζεστε με αυστηρό προϋπολογισμό είτε όχι, αξίζει να συγκρίνετε τις τιμές σε κάθε βήμα της διαδικασίας ανακαίνισης. Το κόστος κατασκευής έχει αυξηθεί δραματικά, και η προσκόλληση σε έναν προϋπολογισμό δεν είναι εύκολη εξαιτίας αυτού. Το υψηλότερο κόστος των υλικών σήμερα μπορεί να κάνει τα μεγάλα έργα ανακαίνισης πιο ακριβά από ποτέ. Μπορεί να αξίζει να περιμένετε να πέσουν οι τιμές σε ένα αποδεκτό επίπεδο εάν έχετε χρόνο, αλλά αν όχι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε τις καλύτερες δυνατές τιμές, τόσο για τους εμπόρους όσο και για τα υλικά που χρειάζεστε για την ανακαίνιση του ακινήτου σας. Ανεξάρτητα από το μέσο κόστος που αυξάνεται γενικά, αυτοί οι κλάδοι εξακολουθούν να είναι ανταγωνιστικοί και θα βρείτε πολλές διαφορές στο κόστος μεταξύ διαφορετικών εμπόρων και προμηθευτών.